Bilim-Teknoloji

Tavuk Çiftliği işletmecilerine yenilenebilir enerji semineri

Tavuk Çiftliği işletmecilerine yenilenebilir enerji semineri … “Güneş enerjisinin doğaya ve çevreye zararı olmadığını ve yenilenebilir bir enerji sisteminin üretiminin yapıldığının’ anlatıldığı seminerde; takılacak aparatlarda Elektrik faturasının artık son bulunacağı müjdesi verildi. detaylar haberimizde…

Tavuk Çiftliği işletmecilerine yenilenebilir enerji semineri

Sakarya’da aktif faaliyetler gösteren N/S Aygüneş Elektrik Solar Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selman Aygüneş; Tavuk Çiftliği işletmecilerine ‘Yenilenebilir ve tasarruflu enerji” hakkında detaylı ve anlamlı bir seminer düzenledi.

Donatım Onur Butik Otel’de gerçekleşen seminerde; CW Enerji Şirketi Yurtiçi Endüstriyel Projeler Satış Direktörü Soner Aktaş ile CW Enerji Fabrikası Temsilcisi Makina Mühendis Mustafa Çolakoğlu tarafından bir bilgilendirme sunumu yapıldı.

“Güneş enerjisinin doğaya ve çevreye zararı olmadığını ve yenilenebilir bir enerji sisteminin üretiminin yapıldığının’ anlatıldığı seminerde; takılacak aparatlarda Elektrik faturasının artık son bulunacağı müjdesi verildi. Yenilenebilir enerji kaynaklarından güneş enerjisi panellerinin tavuk çiftliklerinde kullanımı hakkında bilgilerin aktarıldığı sunumda, Güneş enerjisinin tavuk çiftliklerinde ısıtma-soğutma sistemlerinde ve elektrik enerjisi üretiminde kullanıldığı; Ve güneş enerjisinden de ‘Pasif sistemler yardımıyla ısı enerjisi elde edilmesi ve Aktif sistemler yardımıyla ısı enerjisi elde edilmesi ile iki şekilde yararlanıldırıldığı belirtildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica