Genel

Terörist PKK Almanya da gösteri yapamayacak

Terörist PKK Almanya da gösteri yapamayacak Sık sık Türkiye aleyhine gösteriler düzenleyen ve Türk vatandaşlarına saldıran PKK’lı teröristler bundan böyle Almanya’da gösteri yapamayacak. PKK’ya yakın kuruluşların çatı örgütü olarak bilinen ancak yasaklı olmayan NAV-DEM’in (Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi) gösterilerine artık izin verilmeyeceği bildirildi. Köln polisi de PKK bağlantısı gerekçesiyle iki gösteriyi yasakladı. Terörist PKK Almanya da gösteri yapamayacak detaylar haberimizde…

Terörist PKK Almanya da gösteri yapamayacak

“NAV-DEM’in (Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi) gösterilerine artık izin verilmeyeceği bildirildi”

Köln Emniyeti aldığı kararla; PKK’ya yakın kuruluşların çatı örgütü olarak bilinen ancak yasaklı olmayan NAV-DEM’in (Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi) gösterilerine artık izin verilmeyeceği bildirildi. Köln polisi de daha önce verdiği izinlerin aksine, PKK bağlantısı gerekçesiyle iki gösteriyi yasakladı.

“Türk vatandaşlarına saldıran PKK’lı teröristler…”

Köln emniyet teşkilatının bu güne kadar göz yumduğu ve bu gün yasak koyması üzerine, sık sık Türkiye aleyhine gösteriler düzenleyen ve Türk vatandaşlarına saldıran PKK’lı teröristler bundan böyle Almanya’da gösteri yapamayacak.

Perşembe için planlanan iki gösteriyi de iptal etti…

Almanya’nın Köln şehrinde NAV-DEM’in geçen Cumartesi gerçekleştirmeyi planladığı protesto gösterisine izin vermeyen Köln Emniyet Müdürlüğü, Perşembe için planlanan iki gösteriyi de iptal etti.

Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi (NAV-DEM) adına başvuru yaptılar

Köln Emniyet Teşkilatından yapılan açıklamada; Köln ve Leverkusen şehirlerinden iki ayrı yapılan başvurunun Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi (NAV-DEM) adına yapıldığının tespit edildiği kaydedildi.

“Almanya’da terör örgütü olarak sınıflandırılan PKK’ya bağlılığı…”

Almanya’nın Sesi radyosu’nun son dakika haberine göre; yasağa gerekçe olarak, ‘Almanya’da terör örgütü olarak sınıflandırılan PKK’ya bağlılığı simgeleyen yasaklı bayrak; ve sembollerin kullanılması ve bu şekilde suç eylemleri ve ihlallerin gerçekleşmesi beklentisi’ gösterildi.

“Yasak kararlarına karşı hukuki yollara başvurulabilecek”

Köln Emniyetinin açıklamasında yasak kararlarına karşı hukuki yollara başvurulabileceği de kaydedildi.

“PKK ile bağlantılı kuruluşların çatı örgütü NAV-DEM…”

Alman İç İstihbaratı Anayasayı Koruma Teşkilatı’nın PKK ile bağlantılı kuruluşların çatı örgütü olarak nitelendirdiği NAV-DEM’in 27 Ocak’ta Köln’de düzenlediği protesto gösterisini dağıtmıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica