Genel

Tesettürsüz kadınlar kabuğu soyulmuş domates gibidir

Tesettürsüz kadınlar kabuğu soyulmuş domates gibidir Emine Merve Akyüz Tesettürlü olmayan kadınlara “Kabuğu soyulmuş domates” benzetmesi! yaptı. Tesettürsüz kadınlar kabuğu soyulmuş domates gibidir detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Tesettürsüz kadınlar kabuğu soyulmuş domates gibidir

Akademya Dergisi ve Üsküdar Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ortaklaşa düzenlediği ‘Yürüyen Büyük Doğu Sempozyumu’nda konuşmacı olarak katılan Emine Merve Akyüz’ün tesettür giymeyen kadını kabuğu soyulmuş domates benzetmesi sosyal medyada tepki çekti.

Geçtiğimiz 2016 yılının 24 – 25 Haziran günlerinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde Akademya Dergisi ve Üsküdar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Yürüyen Büyük Doğu Sempozyumu’a katılan Emine Merve Akyüz, “Büyük Doğu-İbda Külliyatında Kadın” konulu konuşmasında tesettür giymeyen kadın için soyulmuş domates benzetmesi yapması sosyal medyada tepki çekti. İşte Emine Merve Akyüz’ün sosyal medyada tepki çeken o konuşması:

Müslüman kadınında bir tesettür olmalıdır. Başları biraz açılmış, kabuğu soyulmuş domatesi kimse almak istemez. İşte bu anlamda tesettür de kadını mahfezin içine alır onun manasını ve suretini korur.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica