Siyaset

Tomarza’da Milli Görüş buluşması

Milli Görüş Kuruluşları Tomarza’da yapılan etkinlikte bir araya geldi. Konuşma yapan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun hedeflerinin Yeniden Büyük Türkiye olduğunu söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, Millî Görüş kuruluşlarının bütün güçleriyle, toplumda meydana gelen kutuplaşmayı önlemek, toplumdaki kötülükleri ortadan kaldırmak için çalıştığına dikkat çekerken, "‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydası olandır’ düsturu ile çıkmış olduğumuz bu yolda yılmadan inancımız için çalışmaya devam edeceğiz. Çok önemli görevlerin sırtımızda olduğunu biliyoruz. Ülkemizin özellikle son dönemde girdiği bu girdaptan kurtulmasının tek yolu Milli Görüş Teşkilatlarının ülkenin yönetiminde söz sahibi olması gerektiğini biliyoruz. Bu yüzden bizler haftalık toplantılarımızı aksatmadan devam edeceğiz. İlimizde, ilçemizde ve mahallemizdeki tüm vatandaşlarımıza ulaşarak Milli Görüşü anlatmaya devam edeceğiz.  Davamızın insanımıza ulaşmasını ve insanlarımızın şuurlu birer insan olması için gayret göstermek zorundayız. Bizler bir inanç etrafında bir araya gelmiş bir topluluğuz, dolayısıyla bizlerde rahmetli Erbakan hocamızın dediği gibi ne yapıyorsak ‘Allah Rızası için’ yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
Baki Coşkun, '' ‘İnsanoğlunun erdemi, meyvesini yiyemeyeceği meyveyi dikmesindedir.’ Dün bu fidanı dikenler belki meyvesini yiyemedi belki bizlere de nasip olmayacak ama bizler bizden sonra gelecek nesillere bu mirası taşımak mecburiyetindeyiz. Çünkü inancımız bize bunu emrediyor. Biz sonucu görmek için değil Allah rızası için çalışacağız. Ümit edilir ki bizler de zaferi görenlerden oluruz. Bu süreçte bizler birbirimize itimat edeceğiz, birbirimizi seveceğiz, tek bir vücut olacağız ve bir arada her şeyimizi istişare ederek, beraberce yol yürüyeceğiz. Milli Görüş camiası, temeli sevgi ve kardeşlik olan bir camiadır. Bu gerçeği bir kere daha milletimize göstereceğiz. Ve inşallah Milli Görüş camiası olarak, aşkla, şevkle, azimle ve heyecanla çalışarak, Allah’ın lütuf ve yardımıyla en kısa zamanda Yeniden Büyük Türkiye’yi ve saadet dünyasını kuracağız” ifadelerini kullandı. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica