Genel

“Topluma yararlı nesiller kıymetli annelerimizin ellerinde yetişecektir”

“Topluma yararlı nesiller kıymetli annelerimizin ellerinde yetişecektir” … Hürriyet, “Anneliği kutsal bir görev olarak gören toplumumuzda bir annenin çocuklarını yetiştirirken göstermesi gereken özen de aynı anne olmak kadar değerlidir” dedi. detaylar haberimizde…

“Topluma yararlı nesiller kıymetli annelerimizin ellerinde yetişecektir”

Başkan Hürriyet’ten anlamlı Anneler Günü mesajı

Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Anneler mutlu ve sağlıklı oldukça geleceğimiz de o derece mutlu çocuklara emanet olur” diyerek tüm annelerin gününü kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Hürriyet mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bir insanın dünyada tadabileceği en güzel mutluluk anne olmaktır. Allah’ın kadına belki de en büyük lütfu annelik duygusudur. Anneliği kutsal bir görev olarak gören toplumumuzda bir annenin çocuklarını yetiştirirken göstermesi gereken özen de aynı anne olmak kadar değerlidir. Vatanını, milletini seven, topluma yararlı, çevresine duyarlı, saygılı ve ülkesini dünyaya örnek gösterebilme çalışkanlığında nesiller kıymetli annelerimizin ellerinde yetişecektir.

ANNEYE HİZMETLER

İzmit Belediyesi olarak kadın çalışanlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek, toplumda saygınlığını arttırmak ve maruz kalınan aile içi şiddeti azaltmak için projeler geliştirdik, toplu iş sözleşmemizde bile erkek çalışanlarımıza kadına karşı davranışlarını sınırlandıran koruyucu maddeler koyduk. Anne Taksi ile ihtiyaç duyan annelerimizin doğum yaptıkları anda evlerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Çocuklarımızın doğru ve sağlıklı beslenmesine uzanan süreçte İzmit Belediyesi olarak destekleme projelerimiz pandemi koşullarında da sürüyor.

ANNELER MUTLUYSA…

Bir annenin asıl gayesinin çocuğuna kılavuzluk edebilmek, ona hayatta nasıl yol alması gerektiğini öğretebilmek olduğunu bilerek annelerin bilinçli ebeveynler olması için çeşitli eğitim etkinlikleri düzenliyoruz. İnsan olmanın en kutsal sorumluluğunu üstlenen annelerimizin mutlu olması, geleceğine güvenle bakan özgüvenli nesiller yetişmesini sağlayacaktır. Bu bilinçle annelerimize büyük kıymet veriyor. Tüm kadınlarımızın ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica