Genel

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeten emekçilerimiz

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeten emekçilerimiz CHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Yakup Törk; “Darıca ilçemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeten emekçilerimiz detaylar haberimizde…

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeten emekçilerimiz

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir bildiri yayımladı. Yakup Törk mesajında;

“İnsan hak ve hürriyetlerinin temeli olan halkın haber alma hürriyetinin…”

“Dünyada, çalışanlarının ömrü en kısa meslekler listesinde askeri personel ile ilk sırayı paylaşan fedakar ve vefakar gazetecilerin, insan hak ve hürriyetlerinin temeli olan halkın haber alma hürriyetinin tam olarak gerçekleşmesi için yaptıkları fedakarlıkları Türk Milletinin unutması asla mümkün değildir.

“…kısık seslerin sesini kitlelere duyurmak için…”

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak, kısık seslerin sesini kitlelere duyurmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra etmektedirler.

“…ilçemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında…”

Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek emek veren; uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden, basın yayın kuruluşlarında zaman mevhumu gözetmeden çalışarak gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan, özellikle Darıca ilçemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminin tanıtılmasında aktif olarak görev alan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Şehit olan gazetecilere Allah’tan rahmet niyaz ediyor, tutuklu olan gazetecilerin ise en kısa sürede tahliye edilmesini temenni ediyorum.” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica