Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Tuğçe Aral yoga keyfini havuz başında yaşadı

Tuğçe Aral yoga keyfini havuz başında yaşadı … Fit görüntüsüyle takipçilerinden tam not alan Aral, havuz başında spor yaparken verdiği pozları sık sık takipçileriyle paylaşıyor. detaylar haberimizde…

Tuğçe Aral
Tuğçe Aral

Tuğçe Aral yoga keyfini havuz başında yaşadı

Sunucu ve model Tuğçe Aral, evinde havuz başında yoga yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yogaya yeni başladığını duyuran güzel model fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

2013 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasıyla en çok konuşulan isimlerden biri olan model ve sunucu Tuğçe Aral, Zekeriyaköy’deki evinin bahçesinde, havuz başında yoga yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan tescilli güzel, “yogaya başladığımı kanıtlarken ben” notuyla paylaştığı bikinili fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti. Fit görüntüsüyle takipçilerinden tam not alan Aral, havuz başında spor yaparken verdiği pozları sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Tuğçe Aral
Tuğçe Aral

Tuğçe Aral Kimdir?

Tuğçe Aral, 19 Ocak 1991’de İstanbul’da doğdu. Gürcistan göçmeni ve Karadenizli bir ailenin kızı olan Tuğçe Aral, ilkokul, orta okul ve liseyi İstanbul’da tamamladı. Çemberlitaş Kız Lisesi’nde yabancı dil bölümünü dereceyle bitirdi. Lisans eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi’nde tamamladı.

Tuğçe Aral
Tuğçe Aral

Üniversite hayatı boyunca farklı kurumlarda İngilizce öğretmenliği yaptı. 2010 yılında modellik kariyerine adım atan Tuğçe Aral, 2013 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Best Swimsuit seçildi. 2014’te Miss Freedom Of Turkey yarışmasında birinci olarak “Kraliçe” unvanı aldı. 118 cm bacak boyuna sahip olan Tuğçe Aral, “bayan bacak” unvanını aldı.

Ardından ünlü birçok tasarımcının özel tasarım defilelerinde, ünlü markaların defilelerinde, Haute Couture defilelerde ve İstanbul Fashion Week defilelerinde podyuma çıktı. Yine aynı yıl tiyatro, diksiyon ve sunuculuk eğitimleri aldı.

Ödül geceleri ve televizyon kanallarında kısa süreli sunuculuk yaptı. Modellik kariyeri boyunca hem yurt içi hem de yurt dışında birçok ünlü markanın katalog çekimlerinde boy gösterdi. Tescilli güzel Tuğçe Aral, bugüne kadar 16 ayrı modellik ve güzellik yarışmasında Jüri Üyesi olarak yer almıştır. Modelliğin yanı sıra müzik kariyeri de olan Tuğçe Aral, aynı zamanda sunuculuk da yapmaktadır.

Tuğçe Aral
Tuğçe Aral
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica