Genel

Tüm Emekliler Sendikası kongresinde İsmet Tunaboylu listeyi deldi

Tüm Emekliler Sendikası kongresinde İsmet Tunaboylu listeyi deldiKocaeli şube başkanı İsmet Tunaboylu Tüm Emekliler Sendikası Genel Yönetim Yürütme (Çarşaf listeyi delerek) Kurulu Üyesi ve Disiplin Kurulu Üyesi oldu. detaylar haberimizde…

Tüm Emekliler Sendikası kongresinde İsmet Tunaboylu listeyi deldi

Tüm Emekliler Sendikası kongresi Ankara Çankaya Vedat Dalokay Toplantı salonunda 19 – 20 Ekim tarihlerinde yapıldı.

Divan başkanlığını Çankaya Belediyesi Hukuk Başdanışmanı Av. Cemalettin Gürler yaptı

Toplam 250 delegenin olduğu, 211 oyun geçerli olduğu seçimlerde Ankara İlçe Seçim Kurulu gözetiminde, Çankaya Belediyesi Hukuk Başdanışmanı Av. Cemalettin Gürler Kongrenin divan başkanlığını yaptı. Seçimlerde çarşaf liste ile oy kullanıldı. Yapılan seçim sonucunda Yönetim Kuruluna, 9 asil, 9 yedek, Disiplin Kuruluna 3 asil, 3 yedek, Denetleme Kuruluna 3 asil. 3 yedek üye belirlendi. Çarşaf listenin belirlediği sonuçta  İsmet Tunaboylu Tüm Emekliler Sendikası Genel Yönetim Yürütme (Çarşaf listeyi delerek) Kurulu Üyesi ve Disiplin Kurulu Üyesi oldu.

İsmet Tunaboylu görevini Ankara da sürdürecek

Başkanlık, sekreterlik ve mali sekreterlik görev dağılımı bir hafta sonra Ankara genel merkezde yapılacak. Tüm Emekliler Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İsmet Tunaboylu, tüzük gereği genel merkez yönetim kuruluna girdiği için (Bir üst kurula seçilen) bundan sonra görevini Ankara’da sürdürecektir. Kocaeli Şube Başkanlığı’na görev dağılımı yapılana kadar SB. Sekreteri Rüstem Özata vekalet edecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica