Genel

Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında Cumhuriyet coşkusu

Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında Cumhuriyet coşkusu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 95’inci yıldönümünde Tuncay Emir Eğitim Kurumlarının Alikahya’daki ana Okulunda coşku ile kutlandı. Yaklaşık 2 saat süren kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında Cumhuriyet coşkusu detaylar haberimizde…

Tuncay Emir Eğitim Kurumlarında Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetimizin 95’inci yıl dönümü kutlamalarına Tuncay Emir Eğitim Kurumları sahibi Melike Ergi, Alikahya Ana Okul Müdüresi Müzehher Atış, Yahya Kaptan Ana Okul Müdüresi Yasemin Tüylü, eğitim kurumları öğretmenleri, çalışanları, çocuklar ve yaklaşık 200 öğrenci velisi katıldı.

Tuncay emir eğitim kurumu Anaokul müdüresi M.Atış veliler ile…
Anne ve babalar çocukları ile mutluluğu ve sınırsız coşkuyu paylaştı…

“Atatürk ve cumhuriyetimize yürekten sevdalı…”

Ulusal Kurtuluş Savaşımımızın önderi Cumhuriyetimizin kurucusu, aydınlık Türkiye’nin ve dünya barışının simgesi; kadınlar için özgürlük, öğretmenler için aydınlık, gençler ve çocuklar için güvenli geleceğin simgesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Ve silah arkadaşları için saygı duruşundan sonra İstiklal Marşımızın hep birlikte okunmasının ardından söz alan ana okul müdüresi Müzehher Atış; “Bugün şu an burada çocukluk yıllarımın cumhuriyet bayramı kutlamamızın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Ay yıldızlı bayrağımıza, sevdalısı olduğumuz güzel vatanımıza, önderimiz Atatürk ve cumhuriyetimize yürekten sevdalı; siz saygıdeğer velilerimizin katılımı ve coşkusu beni ve öğretmenlerimizi sınırsız mutlu ettiğini bilmenizi istiyor; Ve sizlere saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.

Birlikte cumhuriyetimizin 95’inci kuruluş yıldönümünü kutlamak tarifi imkansız bir güzellik.

Tuncay Emir Eğitim Kurumları öğretmenleri bir arada…

“Çağdaş bir Türkiye’nin ilk adımı Cumhuriyetle atıldı”

Mustafa Kemal Atatürk 95 yıl önce bugün milli iradeyi esas alarak ilan ettiği cumhuriyet ile çağdaş bir Türkiye’nin ilk adımını atmıştır. Milletimiz de 95 yıldır bu güzelliğe sahip çıkmış ve çıkmaya da devam edeceğine inancım sonsuzdur. Bizlerin ortak kazanımı ve değeri olan cumhuriyet bugün sahip olduğumuz ve yarınlarda sahip olacağımız tüm güzelliklerin adı ve güvencesidir” diye konuştu.

Atış sözlerini, geleceğimiz olan çocuklarımızın aydınlık güvencesi cumhuriyetimize sahip çıkmak vatanımız, gençlerimiz ve çocuklarımız adına bizlerin en yaşamsal görevidir diyerek tamamladı.

Atatürk’ün sevdiği türküler koro ve solo olarak söylendi…

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı okulun öğrencisi çocukların seslendirdiği koro ve sola türküler, şarkılarla ve şiirlerle sürerken çocuklarını izlemeye gelen yaklaşık 200 anne – baba çocuklarının seslendiği birbirinde güzel marşlara… Türkülere – şarkılara eşlik ederken şiirleri büyük bir dikkat ve mutlulukla dinlediler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica