İGF

Turizmciler, Erzincan için bir araya geldi

Erzincan Valiliği himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından TÜRSAB üyesi Ankara seyahat acentelerine yönelik turizm tanıtım etkinliği düzenlendi.

ERZİNCAN (İGFA)  – Erzincan Valiliği’nin KUDAKA’nın destekleriyle şehrin turizmde ve doğa sporları alanında tanıtımının yapılması amacıyla Erzincan’a davet edilen Ankara’daki tur operatörleri, gezi ve incelemelerini tamamladı.

Program kapsamında Kemah ilçesinde Sultan Melik Türbesi, Kemah Kalesi ve Gülabibey Camisi, Kemaliye (Eğin) ilçesinde Taşyol, Karanlık Kanyon ve Prof. Dr. Ali Demirsoy Doğa Tarihi Müzesi, Apçağa köyünde bulunan Ahmet Kutsi Tecer Müzesi, İliç ilçesindeki Aydınlık Kanyon’u ziyaret eden misafirler, burada düzenlenen tekne turuna katıldı. Tur operatörleri, Erzincan’ı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, yatırımları en kısa sürede gerçekleştirmek için el birliğiyle çalıştıklarını belirterek, tur operatörlerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Vali Makas, en kısa zamanda yerli ve yabancı turistlerle birlikte kendilerini Erzincan’a beklediklerini söyledi.. 

Önümüzdeki günlerde İstanbul, İzmir gibi illerdeki tur operatörleri için de Erzincan’da tanıtım amaçlı gezi programları düzenleneceği öğrenildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica