Genel

Türk Eğitim Sen Derince Milli Eğitim Müdürüne sahip çıktı

Türk Eğitim Sen Derince Milli Eğitim Müdürüne sahip çıktı Şanlı; “basın üzerinden kıymetli bir şube müdürü üyemizi, türlü hezeyanlarınızla, iftiralarınızla ve çığırtkanlığınızla linç etme gayreti üzerinden tüm hukuksuzluklarınızı ve sendikal vahşetinizi örtmeye çalışmanız nafiledir” dedi. detaylar haberimizde…

Türk Eğitim Sen Derince Milli Eğitim Müdürüne sahip çıktı

“Bize sendikal edep veremezsiniz”

Paylaştığı fotoğraf sebebiyle eleştirilen Derince İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Özdemir’e sahip çıkan Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, “Bu ilde ve bu ülkede sendikal edepten, nezaketten ve ahlaktan cümle kuracak olan en son sizlersiniz” dedi.

İşte o mesaj…

Şube Müdürü Süleyman Özdemir’e sahip çıktı…

Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı, kadınlar günü sebebiyle mesajlaşma grubundan paylaştığı fotoğrafa tepki gösterilen Derince İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Özdemir’e sahip çıktı. Şube Müdürü Özdemir’in paylaşım yaptığı mesajlaşma grubundan bazı üyelerin durumu Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Şahin Yaşlık’a bildirmesi üzerine Yaşlık, Derince İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Özdemir, Milli Eğitim şube müdürü gibi davranmayıp Türk Eğitim Sen’in Şube Müdürü gibi davranmıştır. Şube müdürlüğü makamını sendika ilçe temsilciliği, milli eğitim müdürlüğünü de sendika temsilcilik binası zannediyor galiba” açıklamasını yapmıştı.

“En sarı ve en kirli dönem”

Yaşlık’ın Süleyman Özdemir’e olan tepkisi sonrası açıklama yapan Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı; “Türkiye sendikacılık tarihinin en sarı ve en kirli döneminin baş aktörleri, kafalarına ne düştü bilmiyoruz. Kıymetli bir Şube müdürü üyemiz üzerinden sendikal edep ve bürokratik gelenek dersi vermeye kalkışmış! Biz bu kentte; odalarında sendika şube başkanı ve yöneticileriyle stajyer öğretmenleri ekmeğiyle tehdit etmekten, kah odasında kah telefonla üye yapan ilçe milli eğitim müdürlerine kadar neler neler görmüş; hatta devletimizin ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının duvarına “Malum Sen İrtibat Bürosu” tabelası çakmak zorunda kalmıştık” dedi.

“Şantaj sektörüne döndü”

Sözlerini sürdüren Şanlı, “Biz bu kentte idareci atama sınav komisyonlarını oluşturan il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin bugün sendikal ahlak ve edep savunuculuğu kimliğini takınmış bir sendikanın şube başkanı ile nasıl dar alanda vicdansız ve hukuksuz paslaşmalar yaptığını yıl yıl yaşamış; hatta bu işin vaat ve şantaj sektörüne dönüşmüş olmasının vahametine, bir sendikanın paralel bir şebekeye nasıl dönüştüğünün tarihi seyrine şahit olmuştuk” ifadelerini kullandı.

“Sendikal vahşetinizi örtemezsiniz”

Başkan Şanlı son olarak; “Bu vesileyle, mal bulmuş mağribi heyecanı ve sevinciyle basın üzerinden kıymetli bir şube müdürü üyemizi; türlü hezeyanlarınızla, iftiralarınızla ve çığırtkanlığınızla linç etme gayreti üzerinden tüm hukuksuzluklarınızı ve sendikal vahşetinizi örtmeye çalışmanız nafiledir! Bu ilde ve bu ülkede sendikal edepten, nezaketten ve ahlaktan cümle kuracak olan en son sizlersiniz! Dönüp aynaya bakın! Gidin günahlarınız için af dileyin. Mübarek üç aylardayız, umulur ki İlahi affa mazhar olursunuz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı’nın yaptığı açıklamaya; il yöneticileri Recep İmamoğlu, Harun Künü, Feyzullah Divli ve Hakan Önder de destek verdiler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica