Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Türk Kahvesi Sevenler Festivalde Buluştu

Türk Kahvesi Sevenler Festivalde Buluştu

İzmit Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenen Türk Kahvesi Festivali, İzmit Cumhuriyet Parkı’nda soğuk havaya rağmen yoğun bir katılımla start aldı – akarhaber

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen Türk Kahvesi Festivali’nin ikincisi bugün başladı. 2. Geleneksel UNESCO 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü, soğuk havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Başkan tüm stantları gezdi

Sosyal Belediyecilik faaliyetleriyle Türkiye’ye örnek olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, festivalde stant açan kahve firmalarını tek tek dolaşırken, vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

Bir gelenek yaşatılıyor

Kurmaylarıyla birlikte Cumhuriyet Parkı’nda olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, dünyaca ünlü Türk Kahvesi’nin tanıtımı için başlatılan bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda da süreceğinin altını çizdi.

Her yaştan vatandaşla ilgilendi

Kahve stantlarını gezen ve hatır soran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, huzurevinde kalan bir vatandaşla da yakından ilgilendikten sonra bir aile ile de bir süre sohbet etti.

Renkli görüntüler oluştu

Festivalin açılışına, İzmit’in sembol isimlerinden, fanatik Kocaelisporlu İsmail Bayramoğlu (Köfte İsmail)  arkadaşlarıyla katıldı. Açılış için görev alan üç genç kız sempatik tavırlarıyla bizden tam not alırken, Başkan Hürriyet ve beraberindekiler de festival panosu önünde objektiflerimize poz verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica