Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Türk Ocakları Kocaeli’de bayrak devri hazırlığı

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, başkanlık görevini Mustafa Arha’ya devredecek. detaylar haberimizde…

Türk Ocakları Kocaeli’de bayrak devri hazırlığı

KOCAELİ (İGFA) – Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında başkanlık görevini devredeceğini duyurdu.

Başkan Demir paylaşımında, “16 yıl aktif üye, 2 yıl başkan yardımcısı ve 7 yıl da başkan olarak şeref duyarak hizmet ettiğim Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanlığı görevimi, üye olduğu günden beri maddi ve manevi tüm hayırlı işlerimizde aktif rol alan hali hazırda Başkan Yardımcımız Olan Mustafa Arha ağabeyime devredeceğim” dedi.

Kongre süreciyle ilgili detaylar da paylaşan Demir, Mustafa Arha isminin Türk Ocakları’nın gelenek ve usulleri doğrultusunda son 2 yılda yapılan istişareler ve danışmalar sonucu belirlendiğini ve tüm kurulların  onayını alarak belirlendiğini kaydetti. Mart ayındaki genel kurulda, oy kullanma yetkisine sahip 3 kişilik delegenin de seçileceğini ve bu delegelerin tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek olabilmesi için mevcut kadın yöneticiler olan Sezin Türkkal, Emel Koçoğlu ve Denetim kurulu Başkanı Hanife Serindere olacağını kaydeden Demir paylaşımında, “Eski başkanlarımız, ben ve yeni başkan adayımız, kadın yöneticilerimiz delege olabilsin diye üst kurul delegeliğine aday olmayacağız. Kamuoyuna ve yüce Türk Milletine saygılarımızla arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica