İGF

Türkiye Kadınlar Hentbol A Mili Takım, Moskova’ya hazırlanıyor

2021 Dünya Hentbol Şampiyonası Elemeleri Play-Off turu karşılaşması, Aksaray Spor Salonunda yapıldı. Temsilcilerimiz ilk karşılaşmadan 35-23 mağlup ayrıldı.

AKSARAY (İGFA) – Türkiye Kadınlar Hentbol A Milli Takımı ile Rusya Milli Takımı Aksaray’da karşı karşıya geldi.  Aksaray Spor Salonu’ndaki maçı Belarus hakem Valery Butskevich, Yury Butskevich yönetti. Milli takımı destek amaçlı Aksaray valisi Hamza Aydoğdu ve özel Güvenlik güçleri protokol türbününden izledi. 

Maça etkisiz başlayan Milli Takımımız Rusya’nın etkin ataklarını durduramayınca Rusya, ilk yarıyı milliler karşısında 12-19 önde kapattı. İkinci yarı farkı kapatma çabası başarısız olan Milli Takımımız, play-off turundaki ilk karşılaşmadan 35-23 mağlup ayrıldı. 

Milli takımımızda Elif Sıla Aydın 5 sayı ile takımın en fazla skorer oyuncusu olurken, Eda Nur Kılıç 4 sayı ile takip etti. Rusya takımında ise Darya Dmıtrıeva 7 sayı atarken en yakın takipçisi Luliia Managarova 5 sayı ile oldu. Ay-yıldızlılar, Play-Off turunun 2’nci maçını 20 Nisan’da Moskova’da oynayacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica