İGF

Türkiye’den 10 şirket, Avrupa’nın en iyi işverenleri listesinde

İSTANBUL (İGFA) – 2021 yılında bir işyerini herkes için mükemmel yapan temel faktörler kapsamında Avrupa’da 36 ülkede faaliyet gösteren 3 binden fazla şirketteki 1 milyonu aşkın çalışanı kapsayan Great Place to Work, çalışan deneyimi anketi gerçekleştirdi. Elde edilen verilerin derin analizi sonucunda Türkiye merkezli 10 şirket, Avrupa’nın En İyi İşverenleri Listesi’nde yer aldı.

Her yıl yapılan ve hem kapsam hem de metodoloji açısından Avrupa Bölgesi’ndeki en geniş çalışan deneyimi analizi olan çalışmada Kuveyt Türk, Inspark, Farmazon, gittigidiyor/eBay, Tümaş Mermer, Aktoy, Doğuş Holding, Albaraka Türk, Penti ve sahibinden.com şirketleri, Avrupa bölgesinden pek çok şirketi geride bıraktı.

Great Place to Work Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Eyüp Toprak, Avrupa’nın En İyi İşverenleri Listesi’nde Türkiye merkezli 10 şirketi görmek olağanüstü bir başarı ve gurur verici bir gelişme olduğunu söyledi. “Pandemi her ne kadar dünyanın dört bir yanında sosyal yaşamı ve iş hayatını olumsuz etkilemiş olsa da, ülkemizde işverenlerin doğru işler yaptığını görmek harika” diyen Toprak, “Avrupa genelinde ve de Türkiye özeline baktığımızda, çalışanını odak noktasına alan organizasyonlar, çalışanları tarafından harika işyerleri olarak değerlendirildiler. Avrupa’nın En İyi İşverenleri Listesi’nde yer alan Türkiye merkezli organizasyonların çok farklı sektör ve büyüklükte oldukları görülüyor” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica