İGF

Türkiye’nin en yüksek kredi notu Muğla’nın

Uluslararası Kredi Değerlendirme kuruluşu Fitch Ratings tarafından yapılan kredi değerlendirmesi sonucunda Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Ulusal Ölçekteki Uzun Vadeli Kredi Notunda” “AAA” alarak zirvede yer aldı.

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dr. Osman Gürün’ün başkanlığında uyguladığı
mali politikalar ile büyük başarı yakaladı. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi, borcun sürdürebilirliği ve etkin maliyet yönetimi politikalarıyla elde ettiği yüksek kredibiliteyle, Türkiye’nin en başarılı belediyeleri arasında yer aldı.
MBB, uluslararası Fitch Ratings tarafından yapılan değerlendirmede “Ulusal Ölçekteki Uzun Vadeli Kredi Notunda” “AAA” alarak bu alanda en yüksek notu alarak, yapılan değerlendirme sonucunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Ankara, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri ile Türkiye’nin kredibilitesi en yüksek belediyesi oldu.
Muğla’da vatandaş odaklı, şeffaf, hesap verilebilir ve mali disipline dayanan bir sistem oluşturarak hemşehrilerine hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Gürün sevgi, hoşgörü, güleryüzlü hizmetin güven duygusu ile Muğla’da perçinlendiğini söyledi ve uluslararası kredi değerlendirme kuruluşunun verdiği yüksek notu hak ettiklerini belirtti.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica