Doğa Tarım

Türkiye’yi Doğal Tarım Üretim Seferberliği ile Düzlüğe Çıkaralım

Odabaş; "Bu problemleri çözecek, doğal ürünlerin üretimi için topraklarımız, suyumuz ve çalışacak insanlarımız boş dururken biz her gün yüzlerce insanımızı coronadan kaybediyor, milyonlarca insanımızı işsizlikle kıvrandırıyoruz"

Türkiye’yi Doğal Tarım Üretim Seferberliği ile Düzlüğe Çıkaralım … Odabaş; “Doğal tarım entegre üretim projemizi anlatmak için hiçbir tarım bakanınıza ulaşamadığımız gibi size de başbakanlığınızdan itibaren ulaşamadık” dedi. detaylar haberimizde…

Türkiye’yi Doğal Tarım Üretim Seferberliği ile Düzlüğe Çıkaralım

Uzun yıllardır mücadelesini verdiği “Doğal Tarım Üretim Seferberliği” projesi için çalmadık kapı bırakmayan Marsiad başkanı Bahri Odabaş, yazılı bir basın açıklamasıyla cumhurbaşkanına çağrıda bulundu.

Odabaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Cumhurbaşkanına Açık Ve Önemli Çağrı!

Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli problemi Corona, İşsizlik Ve Ekonomik Sıkıntılardır.

Bu problemleri çözecek, doğal ürünlerin üretimi için topraklarımız, suyumuz ve çalışacak insanlarımız boş dururken biz her gün yüzlerce insanımızı coronadan kaybediyor, milyonlarca insanımızı işsizlikle kıvrandırıyoruz.

MARSİAD olarak 19 yıldan beri ülkenin kaderini değiştirecek projelerimizin başında olan; doğal tarım entegre üretim projemizi anlatmak için hiçbir tarım bakanınıza ulaşamadığımız gibi size de başbakanlığınızdan itibaren ulaşamadık!

Zararın neresinden dönülürse kardır!

Sayın cumhurbaşkanım, bizi 30 dakika dinlerseniz, doğal tarım entegre üretim projemizi birlikte hayata geçirir, yaklaşık 5 milyon işsizimize bu sahalarda iş imkanı sağlar, yılda yaklaşık 100 milyar dolar başta Avrupa olmak üzere tüm dünyaya doğal ürünler ihraç eder, önce kendi insanlarımızı sonra dünya insanlarını corona ve bundan sonra icat edilecek biyolojik saldırılardan koruruz!

Sizden ne para ne pul istemiyoruz, sadece bizi samimi bir şekilde 30 dakika dinlemenizi istiyoruz!

Hayatı boyunca (61 yıl) yeni projeler üretip hayata geçiren bir kişi ve kurum olarak; bu proje için en az benim kadar tecrübeli ekibimiz hazır beklemektedir. Bilgi ve gereğini bekler saygılar sunarım.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica