Genel

UGC Başkanı Ahmet Öz, Doğuda Gazetecilerle Buluşacak

UGC Başkanı Ahmet Öz, Doğuda Gazetecilerle Buluşacak

Dünya Genelinde faaliyet gösteren, Türk ve yabancı gazetecilere hizmet veren, yurt içi ve yurt dışında da örgütlenme çalışmalarına devam eden Genel Merkezi Kocaeli olan UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin Genel Başkanı Ahmet Öz, Elazığ’a gidiyor

26 Mayıs Perşembe günü öğleden sonra hava yolu ile Elazığ’a gidecek olan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz’e İstanbul’dan Genel Başkan Yardımcısı Tezcan Aydın, Ankara’dan Genel Başkan Yardımcısı İsa Güven, Hatay ilinden Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Otuzbir, Hatay İl Başkanı Ferit Oflazoglu, Batman İl Temsilcisi Osman Seyrek ile Mersin İl Temsilcisi Gültekin Hakan Koçman eşlik edecek.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ da Gençlik Festivali Düzenliyor

Elazığ Fırat Üniversitesinde eğitim gören 2 binin üzerindeki öğrencilere son final sınav öncesi streslerini yenmeleri ve eğlenmeleri için Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından Gençlik Festivali düzenleniyor.

28 Mayıs 2022 Cumartesi günü 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Sivrice Hazar Gölü kenarında düzenlenecek olan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Gençlik Festivalinde 2 binin üzerindeki üniversite öğrencilerine konser ile çeşitli ikramlarda bulunulacak.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, 26 Mayıs Cuma günü Elazığ da resmi kurumlara ziyaretlerde bulunacak. Elazığ, Malatya ve çevre illerinde bulunan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelecek.

3 gün Elazığ ilinde bulunacak olan Genel Başkan Ahmet Öz, birkaç televizyon kanalında canlı yayına katılacak ve 29 Mayıs 2022 Pazar günü akşamı Kocaeli’ye dönecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica