Genel

Uğur Akkuş 160 Bin Sakaryaspor maskesi dağıtacak

Akkuş; 'İnstagram hesabından; "Önceki dağıttımız Sakaryaspor maskelerin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı 160 bin Sakaryaspor maskesi üretip, her ilçeye 10 bin maske dağıtmaya karar verdik" dedi.

Uğur Akkuş 160 Bin Sakaryaspor maskesi dağıtacak … “A&S Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş önceki gün söz verdiği gibi dağıttığı 54 bin adet maskeye göstermiş olduğu ilgi için tüm Sakaryaspor sevdalılarına teşekkür etti…” detaylar haberimizde…

Uğur Akkuş 160 Bin Sakaryaspor maskesi dağıtacak

Her ilçeye 10 bin adet Sakaryaspor maskesi

Sosyal medya paylaşım hesaplarından “Elbet bir gün” diyen Sakarya ve Sakaryaspor sevdalısı A&S Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş; önceki gün söz verdiği gibi dağıttığı 54 bin adet maskeye göstermiş olduğu ilgi için tüm Sakaryaspor sevdalıları Sakaryalı hemşerilerine teşekkür etti. Akkuş; İnstagram hesabından Sakarya halkına yeni bir müjde daha verdi. Sakarya ve Sakaryaspor sevdalısı Uğur Akkuş; her ilçeye 10 bin adet olmak üzere Sakarya’ya 160 bin adet Yeşil Siyah Sakaryaspor maskesi üretip dağıtacaklarını söyledi.

“Yolu yürümeye başladığında yol sana görünür”

“Hikaye böyle yarım kalmayacak. Mevlana’nın dediği gibi ‘Yolu yürümeye başladığında yol sana görünür’ diyen Uğur Akkuş; ‘İnstagram hesabından; “Önceki dağıttımız Sakaryaspor maskelerin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı 160 bin Sakaryaspor maskesi üretip, her ilçeye 10 bin maske dağıtmaya karar verdik” dedi. Sakarya halkını çok sevdiğini dile getiren Uğur Akkuş, Sakaryalı yakın dostu olan İşadamı Abdullah Şirin ile İnstagram hesabından fotoğraf paylaşarak Sakarya halkına sevgi mesajı yollayarak; “Sakaryaspor’a olan sevdamız hiçbir zaman bitmeyecektir” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica