Siyaset

Ülkü: ‘Covid-19 salgın döneminde halkımızın yanındaydık’

Suat Ülkü: "Hükümetin aldatmaca politikalarına halkımız çok yakından tanık oldu..."

Ülkü: ‘Covid-19 salgın döneminde halkımızın yanındaydık’ … “Bir senelik yaptığımız çalışmaları bir klasörde topladık. Nisan ayında tüm Karamürsel halkına dağıtıp bilgilendirmeyi planlamıştık…” detaylar haberimizde…

Ülkü: ‘Covid-19 salgın döneminde halkımızın yanındaydık’

11 mart 2020 tarihinde ülkemizde görülen Covid-19 salgın hastalığı yerelde siyaseti frenledi. CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü yerelde yaptıkları çalışmalarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Ülkü; “Koronavirüs belasının ülkemizde de görülmesiyle birlikte başlayan kritik süreçler yaşanmaya başladı. Sokağa çıkma yasaklarıyla yaşanan süreçler işsizlik ve açlık gerçeklerini ortaya çıkardı. Hükümetin aldatmaca politikalarına halkımız çok yakından tanık oldu” dedi.

Ülkü, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Saygı değer Karamürselliler;
Yerel seçimler sonrası aldığımız muhalefet görevini, halkımızdan gelen şikâyet ve önerileri yerinde değerlendirilip, belediye meclisinde yapılması için önergeler verdik.
Bu önergeleri sosyal medya hesaplarından halkımıza duyurduk.
Bir senelik yaptığımız çalışmaları bir klasörde topladık. Nisan ayında tüm Karamürsel halkına dağıtıp bilgilendirmeyi planlamıştık.

Fakat dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 salgın hastalık dolayısıyla siyasi çalışmalarımıza ara vererek, bu dönemde halkımıza nasıl faydalı olabiliriz, neler yapabiliriz diye Kocaeli il başkanımız, diğer ilçe başkanlarımız ile yönetim kurulu, meclis üyelerimizle yaptığımız toplantılar sonucu, ilçemizde ki ihtiyaç sahiplerini tespit etmek üzere ekipler kurduk.

Salgın hastalık sebebiyle, günü birlik çalışanlarımızın işsiz kaldığı, başka gelirlerinin olmadığı vatandaşlarımıza ulaşmak için, ilçemizdeki bütün muhtarları arayarak, ihtiyaç sahibi kişileri tespit ettik ve gıda yardımlarını ulaştırdık. Aynı zamanda temin ettiğimiz maskeleri ihtiyacı olan insanlarımıza ulaştırdık.
Whatsapp ihbar hattımızı da devreye sokarak vatandaşlarımızın özellikle 65 yaş üstü büyüklerimizin, ekipler halinde ihtiyaçlarını (Gıda, ilaç, fatura) gidermeye çalıştık.

Bu süreçte partililerimizin yardım etmek için tekrar önerileri olunca, yönetim kurulu ile yaptığımız on-line toplantı sonucunda ilçemizde ki bazı yerel marketlerle ve kasaplar ile anlaşarak ihtiyaç sahiplerine alışveriş yapmak üzere hazırlamış olduğumuz fişleri verdik.
Tüm bu çalışmaları yaparken finans kaynağını ilçe örgütümüz yardımları ile (yönetim kurulu, meclis üyelerimiz, partililerimiz) gerçekleştirdik.
Bir daha böyle salgın bir hastalık yaşamamak dileği ile.
Tüm Karamürselli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica