Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Ümit Erdim İzmit’te çekilecek dizide oynayacak

Ümit Erdim İzmit’te çekilecek dizide oynayacak

İzmitli sevilen oyuncu Ümit Erdim İzmit’te çekilecek olan komedi dizisi Varla Yok Arasında projesinde başrol oynayacak

İstiklal Yapım’ın bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü yeni projesi “Varla Yok Arası” isimli dizisinin oyuncu kadrosu hızla şekillenmeye devam ediyor. Pilot bölümü önümüzdeki günlerde çekilecek olan dizinin oyuncu kadrosuna İzmitli sevilen oyuncu Ümit Erdim de katıldı. Kısa film çekmeye çalışan bir grubun başarısızlık hikayesini konu alan dizinin çekimleri İzmit’te gerçekleşecek.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA TEVİK ŞENOL

Toplam 10 Bölüm çekilmesi planlanan dizinin yapımcılığını Metehan Ece üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğuna ise Sakarya Fırat, Alayına İsyan, Korkusuzlar, Kod Adı Kaos ve Sevda Çiçeği gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Tevfik Şenol oturacak. Kurtlar Vadisi, Deli Yürek ve Alemin Kralı gibi dizilerin görüntü yönetmenliğini yapan Tevfik Şenol son projesi ile yeniden adından söz ettirecek.

ÖNDER AÇIKBAŞ VE METİN YILDIZ

Eylül ayı sonunda ilk bölümünün çekimleri başlayacak dizi için çalışmalarını sürdüren İstiklal Yapım birçok ünlü isimle anlaşmaya vardı. Dizinin oyuncu kadrosunda Önder Açıkbaş, Metin Yıldız, Ramiz Mullamusa, Durmuş Ünal ve Enes Doğaner de yer alıyor. Dizinin senaryo ekibinde ise Metehan Ece, Mahsun Sancak, Hüseyin İkbal Tan, Sibgetullah Aydın ve Zana Öngenç bulunuyor. Dijital platformda yayınlanacak olan dizi için yerli platformlar olan Exxen ve TRT Dijital’e sunumlar yapıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica