Genel

Umuttepeye yapılacak olan çöp fabrikasına hayır diyeceğiz

Umuttepeye yapılacak olan çöp fabrikasına hayır diyeceğiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup başkanvekili Engin Taşdemir ve meclis üyesi Orhan Tanış, Ağustos ayı meclis toplantısı öncesinde gündemi değerlendirecek. Umuttepeye yapılacak olan çöp fabrikasına hayır diyeceğiz detaylar haberimizde…

Umuttepeye yapılacak olan çöp fabrikasına hayır diyeceğiz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup başkanvekili Engin Taşdemir ve meclis üyesi Orhan Tanış, Ağustos ayı meclis toplantısı öncesinde gündemi değerlendirecek.

Değerlendirme toplantısı: 9 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’da…

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup başkanvekili Engin Taşdemir ve meclis üyesi Orhan Tanış, 9 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’da CHP İl Örgütü binasında gündemi değerlendirecekleri bir basın toplantısı düzenleyecek. Taşdemir ve Tanış; 16 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Belediye Meclisinde oylanması beklenen ve kamuoyunda büyük tepki uyandıran Umuttepeye yapılacak çöp fabrikası; geçtiğimiz günlerde yaşanan ve zararları hala giderilmeyen sel olayı; ölüm yoluna dönüşmesine rağmen hala gerekli önlemlerin alınmadığı Kandıra Yolu; kenti bir anda sararak vatandaşların kabusu haline gelen sivri sineklerin istilası konularını masaya yatıracaklar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica