Genel

Ünlü oyuncu Yıldırım Öcek aramızdan zamansız ayrıldı

Ünlü oyuncu Yıldırım Öcek aramızdan zamansız ayrıldı Mide ameliyatının ardından rahatsızlanan Yıldırım Öcek, yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu Yıldırım Öcek aramızdan zamansız ayrıldı detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Yıldırım Öcek aramızdan zamansız ayrıldı

Mide ameliyatından sonra yoğun bakımda tedavi gören oyuncu Yıldırım Öcek, hayatını kaybetti.

Öcek’in ölüm haberini oyuncu İrfan Kangı paylaştı…

Geçirdiği mide ameliyatının ardından durumu kötüleşen oyuncu Yıldırım Öcek, yoğun bakıma alınmıştı. Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu İrfan Kangı, Yıldırım Öcek’in yaşamını yitirdiğini belirtti.

“Dualarımız Yıldırım ağabeyimize, Ruhu şad mekanı cennet olsun”

Kangı, paylaşımında “Bir güzel adamı, bir şahane adamı daha kaybetmişiz bugün. Neşeli bir şekilde oyuna hazırlanırken geldi acı haber. Bu akşam tüm alkış ve kahkahalar, dualarımızla Yıldırım Öcek ağabeyimize. Ruhu şad mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Yıldırım Öcek kimdir?

Yıldırım Öcek, 16 Haziran 1952 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncu Yıldırım Öcek, televizyona ilk Atilla Arcan ve Yalçın Menteş ile adım attı. Profesyonel anlamda ilk oyununu Nejat Uygur Tiyatrosu’nda yaptı. ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ dizisinde canlandırdığı rollerle herkesin beğenisini kazanan Öcek, çok sayıda film ve dizide rol aldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica