İGF

Uşaklı çocuklar Bakan Yanık’la birlikte ok attı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetinden yararlanarak Ankara’yı ilk kez ziyaret eden Uşaklı çocuklarla Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü’nde bir araya geldi. Bakan Yanık, çocuklarla ok atma etkinliğine katıldı.

ANKARA (İGFA) – Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, SED hizmetinden yararlanan 32 çocuk için Ankara’ya gezi düzenlendi.

SED ile desteklenen çocukların akranları gibi sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılabilmesi, onlarla eşit fırsatlardan yararlanması amacıyla planlanan gezide çocuklar ilk kez başkent Ankara’yı görme heyecanı yaşadı.
 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, çocukları Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü’nde ağırladı. Çocuklarla ekmek arası köfte ekmek yiyen Bakan Yanık, onlarla tek tek ilgilendi, fotoğraf çektirdi. Çocuklar kulüpte düzenlenen ok atma etkinliğine de katılarak, farklı bir deneyim yaşadı. Bakan Yanık’ın da ok attığı etkinlikte SED ile desteklenen çocuklar, gezisi kapsamında Anıtkabir’i, 1. ve 2. Meclis’i, bazı müzeleri  Millet Kütüphanesi ve Millet Cami’yi de ziyaret etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica