Genel

Uyuşturucunun kölesi değil hayatın efendisi ol

Uyuşturucunun kölesi değil hayatın efendisi ol Hüseyin Akbulut; “Bize başvuran madde bağımlılarını zaman kaybetmeden, İstanbul’da bulunan 2 rehabilitasyon merkezinde ücretsiz olarak tedavi ettiriyoruz” dedi. Uyuşturucunun kölesi değil hayatın efendisi ol detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Uyuşturucunun kölesi değil hayatın efendisi ol

Sesimi Duyan Yok Mu? Derneği, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı: Uyuşturucuya geçit yok!

Uyuşturucuyla mücadele eden ve bu konuda bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Sesimi Duyan Yok Mu? Derneği, şehirde çok dikkat çeken bir pankart ile yine olumlu not aldı.

“Okul önlerine ve Yürüyüş yoluna pankartlar asıldı”

Dernek Başkanı Hüseyin Akbulut, İzmit’in ana caddelerine, okul önlerine ve yürüyüş yoluna, “Uyuşturucunun kölesi değil, hayatın efendisi ol” sloganı içeren pankart astıklarını söyledi.

“Sosyal medyada ses getirdi”

Akbulut, pankartların kısa sürede ses getirdiğine dikkat çekerek, “Pankartların önünde fotoğraf çekenler, bunu sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Pankartımız sosyal medyada en çok tıklananlar arasında yerini aldı” dedi.

“0535 286 26 64 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz”

Dernek Başkanı Hüseyin Akbulut, bugüne kadar birçok uyuşturucu bağımlısını hayata döndürdüklerini belirterek, “Bize başvuran madde bağımlılarını zaman kaybetmeden, İstanbul’da bulunan 2 rehabilitasyon merkezinde ücretsiz olarak tedavi ettiriyoruz” açıklamasını yaptı. Akbulut, “Bize, 0535 286 26 64 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica