Ekonomi

Vakıfbank: Kocaeli Türkiye’nin en güçlü 9’uncu büyükşehiri

Vakıfbank: Kocaeli Türkiye’nin en güçlü 9’uncu büyükşehiri…  VakıfBank; “Milli ekonominin yanındaki güç olma” misyonuyla hayata geçirdiği “Hedef Tek, Güçlü Gelecek Buluşmaları” kapsamında Kocaeli’de bir dizi ziyarette bulundu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ; “Bu buluşmalar ile reel sektörün öncelik ve ihtiyaçlarını yerinde duyarak buna uygun finansal çözümler geliştirmeyi hedefliyor, güçlü Türkiye hedefimize adım adım ilerliyoruz” dedi. …detaylar haberimizde…

Vakıfbank: Kocaeli Türkiye’nin en güçlü 9’uncu büyükşehiri

VakıfBank; “Milli ekonominin yanındaki güç olma” misyonuyla hayata geçirdiği “Hedef Tek, Güçlü Gelecek Buluşmaları” kapsamında Kocaeli’de bir dizi ziyarette bulundu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “Bu buluşmalar ile reel sektörün öncelik ve ihtiyaçlarını yerinde duyarak buna uygun finansal çözümler geliştirmeyi hedefliyor, güçlü Türkiye hedefimize adım adım ilerliyoruz” dedi.

Vakıfbank: Kocaeli en güçlü 9. Şehir

Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası vizyonuyla çalışmalarını sürdüren VakıfBank, “Hedef Tek, Güçlü Gelecek Buluşmaları” kapsamında son olarak Kocaeli’ne ziyarette bulundu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ve Genel Müdür Yardımcıları, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret ederek, şehirdeki ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Üstünsalih ziyaretinde; “Bugün Türkiye’nin 100 büyük sanayi kuruluşunun yüzde 26’sı, en büyük 500 firmanın ise 82’si bu ilde faaliyet gösteriyor. Türkiye’nin metropol şehirleri için yapılan ‘Turkey Metropol 30’ araştırmasına göre, 16 milyar 44 milyon dolarlık marka değeri ile Kocaeli Türkiye’nin en güçlü 9’uncu büyükşehri oldu” dedi.

“Hedefimiz tek ve güçlü bir Türkiye”

“Üstünsalih ; “Hedefimiz tek ve güçlü bir Türkiye. Bizim Türkiye bilançosu için çalışmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu sorumlulukla adım adım Anadolu’yu gezerek iş dünyasının ve diğer tüm paydaşlarımızın ihtiyaçlarını kendilerinden dinliyoruz. Özellikle KOBİ’lerimiz, değişen piyasa koşullarına hızlı uyum yetenekleri, esnek üretim yapıları, istihdam yaratmaları ve yeni iş alanları açılmasındaki katkılarıyla ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında büyük önem taşıyor. Biz de onların ihtiyaçlarını yakından takip ederek gerek finansal destek gerekse finansal danışmanlık ile yanlarındaki güç olmaya çalışıyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica