Genel

Vali Aksoy Trafik Haftasında Polis Kontrol Noktasında

Vali Aksoy Trafik Haftasında Polis Kontrol NoktasındaAksoy; “Kocaeli olarak da bütün birimlerimiz bu çalışmaların hayata geçirilmesi için büyük bir özveriyle gayret içerisinde faaliyetlerine devam ediyor” dedi. detaylar haberimizde…

Vali Aksoy Trafik Haftasında Polis Kontrol Noktasında

Aksoy, denetim kontrolünde...
Aksoy, denetim kontrolünde…

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Trafik Haftası münasebetiyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis Kontrol Noktasını ziyaret etti.

Ziyarette; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Kartepe Belediye Başkanı Av. Muhammet Mustafa Kocaman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Trafikten Sorumlu Şube Müdürleri eşlik etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Polis Kontrol Noktasında araçları durdurarak sürücülere Trafik Haftası münasebetiyle hazırlanan broşürleri dağıttı ve onlardan trafik kurallarına uymaları konusunda hassas olmalarını istedi.

Aksoy, kontrol noktasında
Aksoy, kontrol noktasında

Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmasında; “Trafik Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız trafik birimleriyle Polis Kontrol Noktasında bir aradayız. Buradaki temel amacımız; vatandaşlarımızın trafik kullarına daha fazla uymalarını sağlamak ve trafik kazalarını en aza indirebilmektedir. Hedefimiz her yıl bir önceki yıla göre trafik kazalarının daha aşağı seviyelere indirilmesi ve tamamıyla ortadan kaldırılmasıdır. Ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarımızın en asgari seviyelere indirilmesi hepimizin ortak arzusudur.

Özellikle sürücülerimizin ve yayalarımızın trafik kurallarına uyması büyük önem taşıyor. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyin önderliğinde İçişleri Bakanlığımızın trafik güvenliği ile ilgili son yıllarda çok önemli çalışmaları söz konusudur. Kocaeli olarak da bütün birimlerimiz bu çalışmaların hayata geçirilmesi için büyük bir özveriyle gayret içerisinde faaliyetlerine devam ediyor. Amacımız; kazasız bir şekilde trafik de yolculuk edebilmektir.

Bu amaçla herkesi trafik kurallarına uymaya davet ediyoruz. Emniyet Kemerlerimizi bağlamaya, hız limitlerine uymaya, araç kullanırken telefonla görüşme yapmamaya dikkat edilmesini istiyoruz. Bu vesileyle herkese sağlıklı günler diliyoruz. Özellikle Korona Virüsle mücadele kapsamında insanlarımız evlerinde kalmaya devam ediyor. Evde kalmakla birlikte trafik kurallarını da unutmuyoruz. Bu anlamda trafik de görev alan bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Aksoy trafikte olan herkese kazasız günler temennisinde bulundu.

Konuşmasının ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri, Kartepe sınırları içerisinde bulunan Polis Kontrol Noktasında görev yapan emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica