Siyaset

Vatan Partisi: “Binalarda Değil Sahalardayız”

Bursalı, Kasım ayında gerçekleşen kurultayların fotoğraflarını tek tek paylaştı. İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Balıkesir, Denizli ve Nevşehir’in ilçelerinde ve köylerinde yapılan kurultayları anlattı.

Vatan Partisi: “Binalarda Değil Sahalardayız” … Bursalı, “Ayak basılmayan şehir, eli sıkılmayan ve çözüm götürülmeyen üretici bırakmayacağız. Diğer partilerden en büyük farkımız üreticilerle dirsek dirseğe çözüm üretiyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Vatan Partisi: “Binalarda Değil Sahalardayız”

Doğu Perinçek esnaf ziyaretinde
Doğu Perinçek esnaf ziyaretinde

“Yüzlerce Üretim Devrimi Kurultayı” hedefiyle yurt çapında seferberlik başlatan Vatan Partisi, Kasım ayına fırtına gibi girdi. Kasım ayının ilk yarısını yüzü aşkın faaliyetle geçirdiklerini belirten Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “Siyasetlerimiz, çözümlerimiz, tecrübeli ve genç kadrolarımızla durmadan ve yorulmadan iktidar yürüyüşümüz devam ediyor. Binalarda değil, sahadayız” dedi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Partisinin Kasım ayı faaliyetlerine dair sosyal medya hesabı üzerinden rapor verdi. Bursalı’nın verdiği raporda uluslararası ilişkilerden ekonomiye, halk sorunlarından örgütlenmeye kadar pek çok alanda Vatan Partisi’nin sahada olduğu görüldü.

Özgür Bursalı
Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı

ABHAZYA’DAN PAKİSTAN ve KÜBA’YA UZANAN DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ

Genel Sekreter Bursalı, raporunun ilk sıralarına Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Türkiye’nin geleceği ve güvenliği için Abhazya Cumhuriyeti Meclis Başkanı Kvarciya ile yaptığı ortak basın toplantısını yazdı. KKTC’nin devlet olarak tanınması için çalışmaların sürdüğünü belirten Bursalı, Pakistan Başbakanı İmran Khan’ın liderlik ettiği iktidar partisi Tekreek-e İnsaaf heyeti ile yapılan görüşmeleri de aktardı. Küba’ya yönelik ABD tertiplerine karşı yayınladıkları mesajı ve Öncü Gençlik’in Küba Büyükelçisi ile gerçekleştirdiği dayanışma toplantısını paylaştı.

HALK SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞI

Diyarbakır’da taksici ve dolmuşçu esnafının sesi olduklarını ifade eden Bursalı, Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan ve Muğla İl Başkanı Av. Emre Aykın’ın sorunun çözümü için maddi manevi iş başında olduklarını belirtti.

Bursalı ayrıca İstanbul, Muğla, Konya, Yalova başta olmak üzere pek çok kentte yerel sorunların çözümü için ilgili mercilerle ve kitle örgütleriyle temas halinde olduklarını aktardı.

ORTACA’DAN ADIYAMAN’A HONAZ’DAN KONYA’YA ÜRETİCİLERLE DİRSEK DİRSEĞE ÇÖZÜM

Üretim Devrim Kurultaylarına özel bir yer ayıran Bursalı, Kasım ayında gerçekleşen kurultayların fotoğraflarını tek tek paylaştı. İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Balıkesir, Denizli ve Nevşehir’in ilçelerinde ve köylerinde yapılan kurultayları anlattı, “Ayak basılmayan şehir, eli sıkılmayan ve çözüm götürülmeyen üretici bırakmayacağız. Diğer partilerden en büyük farkımız üreticilerle dirsek dirseğe çözüm üretiyoruz” dedi.

Vatan Partisi’nin adeta meclis toplantıları gibi geçen Üretim Devrimi Kurultaylarına on binlerce vatandaş katılmış, binin üzerinde katılımcı Partiye üye olmuştu.

GÜNEYDOĞU’DA ÇIĞ GİBİ BÜYÜME: BAYRAKLAR ASILDI TABELALAR TAKILDI

Özgür Bursalı sunumunda en geniş yeri ise Partisinin Doğu ve Gündeydoğu Anadolu örgütlenmesine ayırdı. Vatan Partisi’nin bölgede halkın çözüm için çaldığı ilk kapı olduğunu belirten Bursalı, Muş-Malazgirt ile Ağrı-Patnos ilçelerinde de bayrağın göndere çekildiğini, örgüt binalarının açıldığını belirtti.

Şırnak’ta da Öncü Kadın ve Öncü Gençlik örgütlerinin kurulduğu ve ilk toplantılarını yaptığı müjdesini verdi.

“OTURMAK YASAK İKTİDARA GELİYORUZ”

Merkez bürolardan ilçe örgütlerine, Öncü Kadın’dan Öncü Gençlik’e kadar pek çok faaliyeti de raporunda sıralayan Bursalı Vatan Partisi’nde ikinci bir emre kadar oturmanın yasak olduğunu söyledi. Bursalı raporunu şöyle tamamladı: “Vatan Partisi’nde oturmak yasak. Her adımda zorluklara meydan okuyoruz. Partimiz eşsiz kadroları, fedakâr üyeleriyle aynı zamanda Türkiye’nin en çalışkan partisidir. Üretim Devrimini başarmak ve Asya’nın öncü konumlarında yerimizi almak için hazırız. İktidara geliyoruz!”

İlgili metnin görselleri için bağlantı: https://we.tl/t-g0bWjvCmbg

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica