Siyaset

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten Taziye Mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten Taziye Mesajı … Perinçek, “Sayın Akbulut bir halk adamıydı Erzincan Belediyesi Hal Müdürlüğü’nden Başbakanlığa, TBMM Başkanlığına kadar yükselmişti” dedi. detaylar haberimizde…

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten Taziye Mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eski Başbakan ve TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut’un vefatı üzerine taziye mesajı yayınladı

Perinçek mesajında, “Eski Başbakanımız ve TBMM Başkanımız sayın Akbulut’un aramızdan ayrılmasını üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allahtan rahmet diliyoruz, milletimizin başı sağ olsun.

Sayın Akbulut bir halk adamıydı Erzincan Belediyesi Hal Müdürlüğü’nden Başbakanlığa, TBMM Başkanlığına kadar yükselmişti. Bu olay Türk siyasetindeki akışkanlığı ve Cumhuriyetimizin halk çocuklarına sağladığı yükselme olanaklarını çok güzel anlatıyor.

Unutamadığımız tarihi davranışı, 1991 yılında ABD emperyalizminin Türkiye’yi Irak’a savaşa sürme girişimlerine karşı kararlı duruşudur. O zaman Turgut Özal’a kafa tutmuştu. Bugün de Türkiye’nin, ABD dayatmalarına karşı böyle cesur kararlı ve küçük hesaplardan uzak davranışlara ihtiyacı vardır. Yıldırım Akbulut’u saygıyla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica