Siyaset

Vatan Partisi “hedef iktidar” şiarıyla Türkiye turuna çıkıyor

Bursalı, "Partimize toplumun tüm kesimlerinden ve bütün partilerinden seçmeninden olağanüstü bir yöneliş var. Yoğun taleplere yetişmek için özel tedbirler alıyoruz"

Vatan Partisi “hedef iktidar” şiarıyla Türkiye turuna çıkıyor … Bursalı, “Vatan Partisi zor zamanların partisi. İçine girdiğimiz zorlu süreçten Vatan Partisi iktidarıyla çıkacağız. Milletimiz zorlu görevlerin öncü partisini keşfediyor ve sarılıyor. Umut ve güven doluyuz” dedi. detaylar haberimizde…

Vatan Partisi “hedef iktidar” şiarıyla Türkiye turuna çıkıyor

Vatan Partisi, iktidar hedefiyle başlattığı Örgütlenme ve Üye atılımı kapsamında Türkiye turuna çıkıyor. Vatan Partisi yıl sonuna kadar 81 ilde örgütlü olma hedefiyle yola çıktı. Parti’nin genel merkez yöneticileri, kıdemli yöneticileri, kadın ve gençlik örgütlerinden oluşan 40 kadro il il dolaşarak Türkiye’de Vatan Partisi rüzgarı estirecek

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, örgütlenme ve üyeleme atılımı çalışmalarının güçlenerek devam ettiğini açıkladı. Bursalı, Türkiye’nin tüm kesimlerinden Vatan Partisi’ne yöneliş olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “Türkiye’yi zorluklardan çıkarmak, üreticilerin ve emekçilerin milli hükümetini kurarak Atatürk’ün rotasında ilerlemek için; 7 bölgeye 81 ile yapacağımız ziyaretlerle, Türk milletini Vatan Partisi’nde örgütlüyoruz” dedi.

“İKTİDAR YOLCULUĞUNA ÇIKIYORUZ”

Bursalı, “Parti tarihimizin dönüm noktasındayız. 40 gün içinde 81 ile çıkarma yapacağız. Bu bir iktidar yolculuğudur. Partimize toplumun tüm kesimlerinden ve bütün partilerinden seçmeninden olağanüstü bir yöneliş var. Yoğun taleplere yetişmek için özel tedbirler alıyoruz. Vatan Partisi zor zamanların partisi. İçine girdiğimiz zorlu süreçten Vatan Partisi iktidarıyla çıkacağız. Milletimiz zorlu görevlerin öncü partisini keşfediyor ve sarılıyor. Umut ve güven doluyuz. Tüm milletimizi Vatan Partisi’ne üye olmaya ve bu büyük mücadele için seferber olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’yi zorluklardan çıkarmak, üreticilerin ve emekçilerin milli hükümetini kurarak Atatürk’ün rotasında ilerlemek için; 7 bölgeye 81 ile yapacağımız ziyaretlerle, Türk milletini Vatan Partisi’nde örgütlüyoruz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica