Siyaset

Vatan Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları

Vatan Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanlığında, Milletvekili Adayları, ilçe Başkanları ve üyelerin katıldığı bir toplantı yapıldı – akarhaber

Toplantıda Milletvekili Aday Listelerin kesinleşmesi üzerine yapılacak çalışmalar tekrar gözden geçirildi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanı Yalçın Arslan’ın da istifa ederek aday olduğu listelerde 5 kadın milletvekili adayı da bulunmaktadır.

Vatan Partisi İl Seçim Koordinatörü Salih Vedat Olguntürk, toplantı sonrası yaptığı yazılı açıklamasını Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek’in vatandaşa mektup başlıklı bildirisinde yeralan “14 Mayıs büyük çözümün kuvvetini biriktirme günüdür. Vatan Partisinin Mecliste olması, Üreticilerin Milli Hükümetin yolunu açacaktır. Her oy, altın değerindedir. Güçlü Devlet, Üreten Millet için Vatan Partisi’ne oy ver!” sözleriyle tamamladı.

Milletvekili Adayları Özgeçmişleri

Yalçın Arslan

1954 İzmit doğumlu. İİTİA Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu mezunu. SEKA Genel Müdürlüğü ve Kocaeli Üniversitesi’nde çeşitli görevlerde bulundu. Kocaeli’de birçok Sivil Toplum Kuruluşunda kurucu ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı. SEKA DERGİSİ’nin 20 yıl Yazı İşleri Müdürlüğü’nü yaptı. Çeşitli gazete, dergi ve kitaplarda yazıları yayımlandı. “Klasikten Moderne İşletme Yönetimine Bakış” başlıklı, akademik bir yayının da çoklu yazarları arasında yer aldı. Evli, 1 kız çocuğu babasıdır.

Salih Vedat Olguntürk

1959 Ankara doğumlu. ODTÜ Petrol Mühendisliği bölümü mezunu. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve ülkemizin denizlerinde sismik araştırmalarda çalıştı. Vatan Partisi’nde 2015-2020 yılları arasında 2 dönem Kocaeli İl Başkanlığı yaptı. Evli, 2 erkek çocuk babasıdır.

Sultan Cerit

1958 Mersin doğumlu. İlkokul mezunu. Gebze’de çeşitli fabrikalarda çalıştıktan sonra emekli oldu. Uzun yıllar rahmetli eşi Mustafa Cerit ile birlikte Gebze İlçe teşkilatında görev yaptı. 2 çocuk annesidir.

Şükran Etiler

1949 Mersin doğumlu. Lise mezunu. Petkim Petrokimya A.Ş.’den emekli. Bir çocuk annesidir.

Ayşen Tanrıkulu

1974 Samsun doğumlu. Ortaokul mezunu. 1993 yılından bu yana esnaf olan eşiyle birlikte çalışmakta. Evli, 2 erkek çocuk annesidir.

Leyla Büyük

1966 Trabzon doğumlu. İlkokul mezunu. Kandıra Ballar köyünde çiftçilik ve hayvancılık yapmaktadır.
Özel hasta bakımında sertifikalı sağlık personeli eğitimi almıştır.

İsmail Nazmi Damarlı

1957 Kocaeli doğumlu. Lise terk. İzmit İlçemizde 45 senelik esnaf. Evli, 1 erkek çocuk babasıdır.

Yaşar Yalçınkaya

1966 Muş doğumlu. Varto Endüstri Lisesi mezunu. Gölcük Tersanesinden emekli. Evli, 1 erkek çocuk babasıdır.

Orhan Kadıoğlu

1954 Giresun doğumlu. Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi mezunu. SSK emeklisi. Halen, bir Yapı Denetim şirketinde çalışmakta. 2 dönem Kocaeli Mimarlar Odasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Evli, 3 kız çocuğu babasıdır.

Erol Balaban

1965 Kandıra doğumlu. İlkokul mezunu. Çiftçi ve aynı zamanda esnaflık yapıyor. Evli, 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

Nuran Aydoğan

1947 İstanbul doğumlu. İlkokul mezunu. Gebze Lever Fabrikasından emekli. 2 çocuk babasıdır.

Kemal Bayraktar

1952 Makedonya doğumlu. İlkokul mezunu. 1961 yılında Türkiye’ye göç etti. Çocukluğunda abisinin yanında terzilik mesleğini öğrendi. Daha sonra Saraybahçe belediyesinden emekli oldu. ADD Mehmet Ali Paşa kurucu üyesi. Evli, 3 kız çocuğu babasıdır.

Orçun Ceylandağ

1979 İstanbul doğumlu. Afyon Kocatepe Üniversitesi BMYO İşletme mezunu. İngilizce, orta düzey Arapça ve Latince bilmektedir. İstanbul Kadıköy’de sahaflık yapmaktadır. Evli, 1 erkek çocuk babasıdır.

Ezgi Kardelen Turhan

2002 Denizli doğumlu. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Opera bölümü öğrencisi. 2018’den bu yana Öncü Gençlik ve Vatan Partisi üyesi. Sakarya’da Öncü Gençlik Sekreterliği ve TLB İl Başkanlığı yaptı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica