Siyaset

Vatan Partisi Kocaeli’de “100 Bin İmza” toplantısı

Vatan Partisi Kocaeli’de “100 Bin İmza” toplantısı

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda, İlçe Başkanları ve üyelerin katıldığı Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek için 100.000 imza kampanyası ile ilgili toplantı yapıldı – akarhaber

Perinçek için bir imza
Perinçek için bir imza

 

22 Mart Çarşamba günü başlayacak ve 27 Mart Pazartesi günü akşamı sona erecek olan Cumhurbaşkanlığı’na aday olabilmek için gerekli imza verme işlemleri ilgili seçim kurullarında, 08.00’da başlayacak ve akşam saat 20.00’a dek sürecek.

Doğu Perinçek için imza günleri
Doğu Perinçek için imza günleri

İl düzeyinde yapılan ve yapılacak olan çalışmaların gözden geçirildiği toplantı sonunda İl Başkanı Yalçın Arslan, Doğu Perinçek’in adaylığı ve seçimler ile ilgili şunları söyledi:

“Günümüzde emperyalizmin, dışarıdan ve içeriden yapıcı yıkıcılık ve kaos planlarıyla seçimlere müdahalesi fütursuzca sürmektedir. Önümüzdeki dönem iktidarın bu saldırılara tek başına karşı durması mümkün görünmemektedir. Bu gerçeklikte Genel Başkanımız seçimler için Yeni Seçim Mimarisi olarak adlandırdığı AKP+MHP+VATAN PARTİSİ hükümeti merkezinde bir Türkiye İttifakı önermiştir. Vatan Partisi Kasım 2022’deki Kurultay’ında Cumhurbaşkanı adaylığına, Sayın Perinçek’i göstermiş ve oybirliği ile de onaylamıştır. Hedefimiz öncelikle, 100 bin imza ile Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı Adayı yapmaktır. Vatan Partisi iktidar olacak ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün yarım kalan Milli Demokratik Devrimlerini (MDD) tamamlayacaktır.”

İmza için seçim kurulları
İmza vermek için seçim kurulları

Arslan, sözlerinin sonunda da Kocaelilere hitaben, “Değerli vatandaşlarımız, Doğu Perinçek sizin gibi yaşayan aday! Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için gereken en az 100 bin imzadan birini vermek bir vatandaşlık görevidir. Sizi göreve çağırıyoruz. Haydi görev başına!” sözleriyle siyasi parti ayırımı yapmaksızın tüm Kocaelileri, Perinçek’in Cumhurbaşkanı Adayı olması için imza vermeye davet etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica