Siyaset

Vatan Partisi Kocaeli’de Kurultay Değerlendirme Toplantısı

Vatan Partisi Kocaeli’de Kurultay Değerlendirme Toplantısı

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanı adayı ilan edildiği Amiral Soner Polat Vatan Partisi 11. Kurultayının sahaya yansımalarını paylaştı – akarhaber

Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü, Kasım ayı sonunda Ankara’da yapılan 11. Genel Kurultayı (Amiral Soner Polat Kurultayı) ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

İl Başkanı Yalçın Arslan, Vatan Partisi’nin yıllar öncesinden yaptığı öngörülerin günümüz dünyasında ve ülkemizde gündeme geldiğinin altını çizerek; tüm bu gerçekliklerin tek çözümünün partilerinde olduğunu belitti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yarım kalan devrimlerinin tamamlanmasının artık kaçınılmaz olduğunu; ülkemizin tek kurtuluş yolu olan Milli Demokratik Devrim (MDD) programını da yıllardır sadece Vatan Partisi’nin savunduğunu belirten Arslan, ABD emperyalizminin çöktüğü ve tüm dünyada yenildiği bugünkü durum sonucu, yeni bir dünya düzeninin ve yeni bir uygarlığın yükseldiğine vurgu yaptı.

Vatan Partisi’nin artık öncüyü örgütleme çağından, milleti örgütleme çağına geçtiğini, iktidara hazır olduğunu ve önümüzdeki dönem iktidar olacağının coşkusunun kurultay boyunca salona yansıdığını anlatan İl Başkanı Arslan, bu özgüvenin de Genel Başkanları Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasıyla pekiştiğine de dikkat çekti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica