Siyaset

Vatan Partisi Kocaeli’nin Anlamlı Gaziler Günü Ziyareti

Vatan Partisi Kocaeli’nin Anlamlı Gaziler Günü Ziyareti … Arslan, “Gazilerimize, Kahramanlıklarının bizlere ve gelecek nesillere gurur ve örnek olacağını belirttik” dedi. detaylar haberimizde…

Vatan Partisi Kocaeli’nin Anlamlı Gaziler Günü Ziyareti

19 Eylül Gaziler Günü

Vatan Partisi Kocaeli Gazileri ziyaret etti
Vatan Partisi Kocaeli Gazileri ziyaret etti

Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü, Mustafa Kemal ATATÜRK’e Mareşal ve Gazi ünvanı verilmesinin 100. yılı ve “Gaziler Günü” nedeniyle, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, ziyaret sonrası yaptığı yazılı açıklamada;” Destansı İstiklal Savaşımızdan bu yana tüm şehit ve gazilerimizi şükran duygularımızla andık. Kahramanlıklarının bizlere ve gelecek nesillere gurur ve örnek olacağını belirttik” dedi.

Arslan, açıklamalarına daha sonra şöyle devam etti: “Görüşmede, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tam bağımsızlık ülküsünün partimizin ana hedefi olduğunu ve parti üyelerimizin de bu yolda ne pahasına olursa olsun inanç, kararlılık ve cesaretle mücadele verdiklerinin altını çizdik.”

Başkan Yalçın Arslan, Dernek Başkanı Sağlık’ın; ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ve ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünden yana olan tüm parti, dernek, STK, kurum ve kuruluşlara eşit mesafede yakın olduklarını vurguladığını belirtti.

İl Başkanı Yalçın Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi Damarlı’dan oluşan Vatan Partisi heyeti, Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Nurettin Recep Sağlık’a; Mavi Vatan görseli ile partilerinin çalışmalarını içeren dosyayı ve Doğu Perinçek’in “Üretim Devrimi” başlıklı kitabını hediye etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica