Siyaset

Vatan Partisi Öncü Kadın’dan Anıtkabir Ziyareti

Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkı’nın 86. Yılında Vatan Partisi ‘Öncü Kadın’ Anıtkabir'i Ziyaret etti

Vatan Partisi Öncü Kadın’dan Anıtkabir Ziyareti … Ayvalı; “Haklarımızın en büyüğünü, medeni bilinen ülkelerin birçoğundan önce elde etmiş olmanın gururunu, bugün de taşıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Vatan Partisi Öncü Kadın’dan Anıtkabir Ziyareti

öncü kadın anıtkabirde
öncü kadın anıtkabirde

Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkı’nın 86. Yılında Vatan Partisi ‘Öncü Kadın’ Anıtkabir’i Ziyaret etti

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Anıtkabir Genel Başkanı Meltem Ayvalı, beraberindeki parti heyetiyle Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Ayvalı, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı: “Haklarımızın en büyüğünü, medeni bilinen ülkelerin birçoğundan önce elde etmiş olmanın gururunu, bugün de taşıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz. Cumhuriyetimizi yükseltmek için haklarımıza sahip çıkacak, siyasette ve yönetimde daha fazla yer alacağız. Devrimleri tamamlama hedefine Vatan Partisi ile ulaşacak, Türk kadınının sesini, iktidar kürsülerinden en gür biçimde duyuracağız.”

öncü kadın anıtkabirde
öncü kadın anıtkabirde

Vatan Partisi Öncü Kadın, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkının 86. yıl dönümü vesilesiyle, Anıtkabir’de Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Devrimci Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, beraberindeki parti heyetiyle Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Ayvalı, Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı şu mesajı okudu:

“Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu,
Türk Devriminin Lideri Büyük Atatürk,

Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını kazanmasının 86. yıldönümü vesilesiyle Vatan Partisi Öncü Kadın heyeti olarak huzurunuzdayız. Haklarımızın en büyüğünü, medeni bilinen ülkelerin birçoğundan önce elde etmiş olmanın gururunu, bugün de taşıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.

Kadınımızın insan, birey ve vatandaş kabul edilme hak ve talebine yanıt veren Türk Devrimi, eşitlik ve özgürlük mücadelesini taçlandırmanın yanında, demokrasinin ve millet olma bilincinin gelişmesini sağlamıştır.

“MÜREFFEH TÜRKİYE’Yİ KENDİ ELLERİMİZLE KURACAĞIZ”

Yıllardır emperyalizmin siyasi, ekonomik, kültürel tehditleriyle boğuşan Türkiyemiz, yeniden Atatürk Devrimi rotasına girmiştir. Cephede savaşan, cephe gerisinde çalışan, miting meydanlarında konuşan, cemiyetlerde vatanı ve hakları için toplanan kahraman Türk kadınından devraldığımız mirasla görevimizin başındayız. Tam bağımsız, özgür, çağdaş ve müreffeh Türkiye’yi kendi ellerimizle kuracağız. Kazanımlarımızı borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizi yükseltmek için haklarımıza sahip çıkacak, siyasette ve yönetimde daha fazla yer alacağız. Devrimleri tamamlama hedefine Vatan Partisi ile ulaşacak, Türk kadınının sesini, iktidar kürsülerinden en gür biçimde duyuracağız.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica