Siyaset

Vatan Partisi’nde Kurultaya Hazırlık Toplantısı

Vatan Partisi’nde Kurultaya Hazırlık Toplantısı

Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü hafta sonu, 26-28 Kasım tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan 11. Genel Kurultayı (Amiral Soner Polat Kurultayı) ile ilgili toplandı – akarhaber

Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü, Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan başkanlığında Kurultaya Hazırlık Toplantısı için toplandı.

Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Aydınlık Gazetesi Genel Müdürü Osman Erbil’in katılımıyla yapılan kurultay hazırlık toplantısında; son günlerin dünya ve ülke gündemleri, partilerinin politikaları ile Kocaeli İl Örgütünün kurultay hazırlıklarıyla ilgili yaptığı ve yapacağı çalışmalar değerlendirildi.

Vatan Partisi’nin yıllar öncesinden yaptığı öngörülerin ve çözümlerinin günümüz dünyasında ve ülkemizde gündeme geldiğinin altı çizildi.

ABD emperyalizminin çöktüğü ve tüm dünyada yenildiği gerçeği ile karşı karşıya olduğumuz bu durum sonucu, yeni bir dünya düzenin kurulmakta olduğu ve yeni bir uygarlığın yükseldiği belirtildi.

Asya Çağı, Asya Uygarlığının kuruluş sancılarının yaşandığı bu sürecin; ortak refahı ve barışı amaçlayan, kamucu, paylaşımcı, insansı değerlerin önde olduğu bir kardeşlik dünyasını hedeflediğine vurgu yapıldı.

Vatan Partisi’nin de Genel Başkan Dr. Doğu Perinçek Başkanlığındaki tüm kadrolarının inançla, kararlılıkla, birikimleriyle ve programlarıyla dünyada kurulmakta olan bu yeni dünya düzenini yaşama geçirecek tek siyasi yapı olduğu ve iktidar yürüyüşünü başlattıkları açıklandı.

Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, yaptığı yazılı açıklamasında, Kocaeli’ndeki partili, partisiz tüm vatanseverleri Ankara’daki Kurultaya davet ederek bilgi için kendileriyle temas kurmalarını istedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica