Siyaset

Vatan Partisi’nden Kandıra’ya Çıkarma

Vatan Partisi’nden Kandıra’ya Çıkarma

Vatan Partisi Kocaeli örgütü geçtiğimiz gün Kandıra’da seçim çalışması yaptı – akarhaber

Milletvekili aday listelerinde Kandıra kökenli 1 kadın, 1 erkek aday bulunan Vatan Partisi, Kandıra’da önce Halk Pazarı’nı ziyaret etti. Halk pazarında üretici ve tüketicilerle aynı anda buluşan partililer sorunları dinledi, partisinin çözüm önerilerini ve programlarını anlattı. Doğu Perinçek’in seçmenlere hitaben yazdığı “Oy Verdiklerin Sana Ne Verdi” başlıklı bildiriyi dağıttılar.

Vatan Partisi heyeti daha sonra Kandıra’da 28 yıldır yayın yapan, usta gazeteci Ünal Cankurt’un Genel Yayın Yönetmeni olduğu “Kandıranın Sesi” adlı gazeteyi ziyaret etti. Ünal, 1. sıra Milletvekili adayı Yalçın Arslan ile bir röportaj yaptı.

Sokaklarda bildiri dağıtan ve Kandıra halkı tarafından ilgi ile karşılanan Vatan Partililer, son olarak ta Kandıra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Adnan Kaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan heyet ile Kandıra ve Kocaeli’ne ilişkin bölgesel değerlendirmelerin yanı sıra yaklaşan seçimler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

Vatan Partisi heyetinde Kandıra kökenli Milletvekili adayları Leyla Büyük ve Erol Balaban ile diğer Milletvekili adayları Yalçın Arslan, Salih Vedat Olguntürk, Yaşar Yalçınkaya, İl sekreteri Sebahat Cicioğlu ve Üye Begüm Gülşah yer aldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica