Ekonomi

Vatandaşa haber vermeden PTT kredi kartlarını iptal etti

Vatandaşa haber vermeden PTT kredi kartlarını iptal etti PTT’nin özel bir bankayla yaptığı kredi kartı anlaşması 15 Ocak’ta sonlandırıldı. Ancak kullanıcıların haberdar edilmediği ve vatandaşların bu durumu hesap öderken öğrendiği ortaya çıktı. Vatandaşa haber vermeden PTT kredi kartlarını iptal etti detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Vatandaşa haber vermeden PTT kredi kartlarını iptal etti

Vatandaşı bilgilendirmeden iptal kararı…

PTT’nin özel bir bankayla yaptığı PTT bonus kredi kartı anlaşması 15 Ocak tarihinde sona erdi. Ancak PTT’nin, kart sahiplerini bu durum hakkında bilgilendirmediği ortaya çıktı. sozcu.com.tr’ye ulaşan bir okur, bu durumdan yaşadığı mağduriyeti anlattı.

“karta el koyunuz”

Gittiği işletmeden çıkarken hesap ödediği sırada POS cihazında ‘karta el koyunuz’ yazdığını ve işletme sahibiyle arasında gerilime neden olduğunu söyleyen vatandaş, POS cihazında çıkan söz konusu ibarenin dolandırıcılık olayları sırasında çıktığını ve kendisini işletme sahibine ifade etmek zorunda kaldığını söyledi.

Anlaşma 15 Ocak’ta iptal edilmiş

PTT’nin kart sahiplerine, anlaşmanın 15 Ocak’ta iptal edildiğini, 24 Ocak’ta kesilen kart extresi ile haber verdiği görüldü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica