Genel

Vatanım Sensin izmir marşıyla gönüllere taht kurdu

Vatanım Sensin izmir marşıyla gönüllere taht kurdu Vatanım Sensin yeni oyuncu kadrosu ile 2. sezonda da bomba gibi geleceğini belli etti. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizi seyirciyi etkilemeyi başardı. Sosyal medyada dolaşan Halit Ergenç’in fotoğrafı merak uyandırdı. İşte Vatanım Sensin 2. sezonu ile ilgili merak edilen her şey… Vatanım Sensin izmir marşıyla gönüllere taht kurdu detaylar haberimizde…

Vatanım Sensin izmir marşıyla gönüllere taht kurdu

Vatanım Sensin yeni sezonu için sayılı günler kaldı. Dizinin fragmanı geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlandı. Fragmanda yalnızca Hilal görünüyor. İzmir Marşı ile seyirciyi karşılayan Vatanım Sensin yine tüyleri diken diken etti.

İzlenme rekoru kıran sevilen dizi ne zaman başlıyor?

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ancak fragmanda ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir bilgi yok. Ancak beklentiler 29 Ekim haftasında olacağı yönünde. Dizinin gününün ise geçen yılki gibi perşembe akşamları olup olmayacağı da merak ediliyor.

Halit Ergenç fotoğrafı dizinin fanatikleri tarafından yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada yayılan Halit Ergenç fotoğrafı dizinin fanatikleri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Küçük bir erkek çocuğu ile yan yana poz veren Halit Ergenç’in fotoğrafı farklı yorumlara da sebep oldu. Bunlardan biri Leon ile Hilal’in oğlu olduğu diğeri ise Leon’un çocukluğu olduğu yönünde. Ancak çok önemli bir detay var. O da Azize’nin gebeliği. Yani bu küçük çocuk Cevdet ile Azize’nin oğlu olabilir.

Vatanım Sensin dizisinin yeni oyuncu kadrosu

Diziden ayrılanlar

İkinci sezonu ile nefes kesmeye hazırlanan dizinin kadrosuna dahil olan 3 isim belli oldu. Diziden ayrılacak isimler de var. Bunlardan biri Vasili rolünü canlandıran Baki Davrak… İlk sezonun en kritik rollerinden olan Vasili sezon finalinden önce vatan haini ilan edilerek asılmıştı. Bir ayrılık haberi daha geldi. O da dizinin genç ismi Kubilay Aka’dan. Aka Ali Kemal rolüne hayat veriyordu.

Diziye yeni katılanlar

Berker Güven

Oyunculuğuyla çok konuşulan Berker Güven Vatanım Sensin’in kadrosuna dahil oldu. Yunan Teğmen Aleksi’yi canlandıracağı konuşuluyor.
Ve… Ufuk Bayraktar, Levent Can…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica