Genel

Ya borcunuzu ödeyin yada poster ve tabelalarınızı kaldırın

Ya borcunuzu ödeyin yada poster ve tabelalarınızı kaldırın Odabaş; “tüm uyarılarımıza rağmen bir buçuk yıldan beri aidat borçlarını, Milli irade ile seçilip 15 yıldan beri yönetim görevini sürdüren yönetimin yasal banka hesabına yatırmıyorlar” dedi. detaylar haberimizde…

Ya borcunuzu ödeyin yada poster ve tabelalarınızı kaldırın

Aidat borçlarını ödemeyen Ak Parti Kocaeli il başkanlığı ve İzmit İlçe başkanlığını Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş tarafından icraya verilmişti. icra işlemleri süreci devam ederken ısrarlı talebe rağmen aidatlarını ödemeyen il ve ilçe başkanlıklarını son kez ikaz edildi.

Ak Parti genel merkezini yerel örgütleri aidatlarını ödemediği için icraya veren Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, Ak Parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a çağrıda bulundu.

Odabaş Cumhurbaşkanına yaptığı çağrı mektubunda şunları söyledi:

“Ak Parti genel başkanı sayın Tayyib Erdoğan’a açık çağrı!

Sayın Genel Başkan, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığınız ve İzmit İlçe Başkanlıklarınız; tüm uyarılarımıza rağmen bir buçuk yıldan beri aidat borçlarını, Milli irade ile seçilip 15 yıldan beri yönetim görevini sürdüren yönetimin yasal banka hesabına yatırmıyorlar.

Bu nedenle önce kendilerini, ödeme yapmayınca da Genel Merkezinizi icraya vermek zorunda kaldık.

Daha önce yaptığımız protokol gereği binamızın ortak reklam alanlarına asmış oldukları, size ait posterler ve reklam amaçlı yazı ve ışıklı tabelaların; 2018 yılı sonunda bitmesi nedeni ile yıllık talep ettiğimiz 100.000 TL (yüzbintürklirası); ücreti yönetim hesabına yatırmalarını veya ortak alanlara astıkları poster ve tabelalarını indirmelerini talep etmemize ve surenin dolmasına rağmen indirmemişlerdir.

15.02.2019 tarihinde size de tebligat yapıp durumu bildirdiğimiz halde hiçbir sonuç alamadık.

İnsanların haklarını gasp etmemeniz için, ya borcunuzu ödemenizi veya poster ve tabelalarınızı indirmenizi millet huzurunda talep ediyorum.”

Ekler: Bir adet Genel Kurul kararı
” İcra tebligatları
” Bir adet tebligat yazısı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica