Genel

Yakup Törk’ten 80’inci yıldönümünde Atatürk’ü anma mesajı

Yakup Törk’ten 80’inci yıldönümünde İnşaat Mühendisi Yakup Törk, Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 80. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. detaylar haberimizde…

Yakup Törk’ten 80’inci yıldönümünde …

İnşaat Mühendisi ve CHP Darıca eski ilçe başkanı Yakup Törk, Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 80. yılı dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Yakup Törk mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizi kurtaran ve muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak devrimleri gerçekleştiren büyük Atatürk’ün önünde saygıyla eğiliyorum.

Barışın ve özgürlüğün ve bağımsızlığın bir halk için ne denli önemli olduğunu bugün yaşadıklarımızla daha iyi anlıyoruz. Bilimin, sanatın ve uygarlığın olmadığı bir toplumun cehaletin pençesinde nasıl kıvrandığını görüyoruz. Bugün Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği ülküden uzaklaşmanın nelere mal olacağının farkında olmayanlar veya kasten bilmezden gelenler büyük bir gaflet içindeler.

Bizler Atamızın ölüm yıl dönümünde diyoruz ki, asla Cumhuriyetten ve ilkelerinden ödün vermeden kurmuş olduğun tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini yeniden inşa edeceğiz. Rahat uyu Atam daha bizler tükenmedik, bilesin ki izindeyiz. Ve senin eserin Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica