Siyaset

Yargılanan Aziz Kocaoğlu ve 127 belediye meclis üyesi beraat etti

Yargılanan Aziz Kocaoğlu ve 127 belediye meclis üyesi beraat etti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye meclisinde konuştu. Kocaoğlu, imar değişikliği gerekçesiyle kendisinin de yargılandığı, 128 sanıklı davada beraat kararı verildiğini açıkladı. Yargılanan Aziz Kocaoğlu ve 127 belediye meclis üyesi beraat etti detaylar haberimizde…

Yargılanan Aziz Kocaoğlu ve 127 belediye meclis üyesi beraat etti

Mecliste Şubat ayının birinci birleşimi yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı birinci birleşimi Aziz Kocaoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

“Tüm sanıklar beraat etti”

Kocaoğlu, 2009-2011 yılları arasında Buca, Seferihisar ve Karabağlar’da yapılan 5 ayrı imar değişikliği düzenlemesine karşı, imar yönetmeliğine aykırı işlemler yapıldığı iddiasıyla, kendisinin de dahil olduğu toplam 128 meclis üyesi hakkında açılan davada, tüm sanıkların beraat ettiğini açıkladı.

“CHP, AK Parti ve MHP’nin grup başkanvekilleri bildiri hazırlayacaklar”

Kocaoğlu’nun ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’na destek bildirisi yayınlanmasını önerdi. Bunun üzerine Aziz Kocaoğlu; CHP, AK Parti ve MHP’nin grup başkanvekillerinden bir araya gelerek bildiri hazırlamalarını istedi.

“Çarşamba günü partilerin grup başkanvekilleri ortak basın toplantısı düzenleyecekler”

Hazırlanan bildiri, Çarşamba günü yapılacak ikinci oturumda meclis üyelerinin onayına sunulduktan sonra basın ile paylaşılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica