Mustafa Göksel

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3 Kandıra Musiki Derneği, Gebze Musiki derneği, En önemli kuruluşu olarak yıllarca yönetiminde hizmet verdiği ve kendisinin kurduğu Tarkan’ında orada yetiştiği Karamürsel Musiki cemiyeti, İstanbul da Üsküdar Musiki derneği cemiyeti ve Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneğini yürütmektedir. Bu son bölümde sizlere hocamızın eşsiz arşivinden özlem fotoğrafları sunacağım.
Mustafa Göksel – akarhaber.com

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3-

“Hocamız bir çok musiki dernekleri ve cemiyetlerde bulunmasına karşın. Usta bir notist olarak Arşivini herkese açmayı uygun görmemiş bizim ricamızı kırmadı haliyle”

Çok saygıdeğer arkadaşlar ve sevgili okurlar. Mustafa Enül hocamızın büyük üstadın arşivinden enstantane lerle son bölümü yayınlıyorum. Sizlerle paylaşmak tan mutluluk duyuyorum. Hocamız bir çok musiki dernekleri ve cemiyetlerde bulunmasına karşın. Usta bir notist olarak Arşivini herkese açmayı uygun görmemiş bizim ricamızı kırmadı haliyle.

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3

“Mustafa Enül hocamız geçmişte gazetelerde yazdığı yazılar ve dergi çalışmaları ile de bunların hayatlarını eserlerini yazmış bir üstad”

Saadetin Kaynaklardan tutunda Şekip Ayhan Özışık, Yusuf Nalkesen gibi bir çok büyük isimlerle çalışmış olan Mustafa Enül hocamız geçmişte gazetelerde yazdığı yazılar ve dergi çalışmaları ile de bunların hayatlarını eserlerini yazmış bir üstad. Bir çok notalar, besteler. Binlerce onbinlerce nota şarkı vs. örnekler arşivinde mevcut. Biz ofisine gittiğimizde oturacak dahi yer bulamadığımızı belirtmiştik.

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3–

“Hocamıza Rahmetli Kayahan, Şevval Sam, Mega starımız Tarkan vs. yetiştirdiği birçok isimle ilgili karşılık alıp almadığını sorduğumuzda bize onlar büyük adam oldu gelmez aradıkları da yok diyor”

Hocamızın İzmit musiki derneği bünyesinde ve çeşitli derneklerde yaptığı çalışmaların bir bölümünü daha sizlere sunmaktan onur duyuyorum. Hocamıza Rahmetli Kayahan, Şevval Sam, Mega starımız Tarkan vs. yetiştirdiği birçok isimle ilgili karşılık alıp almadığını sorduğumuzda bize onlar büyük adam oldu gelmez aradıkları da yok diyor Ve ustalığını konuşturuyor bizlere.

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3…

“Daha başka sanatçılar sanat dalları ve konu, konuklarla sizlerle olacağım”

Sizlere bu son bölümde değerli arşivden bir çok enstantaneler sunarak yazı dizimizi bitiriyorum. Daha başka sanatçılar sanat dalları ve konu, konuklarla sizlerle olacağım. Hepinize iyi okumalar diliyorum.

Yaşayan Bir Efsane Mustafa Enül (Suzidil Mustafa)-3—
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica