Mustafa Göksel

Yaşayan efsane Suzidil Mustafa Enül arşivinden 6. bölüm

Yaşayan efsane Suzidil Mustafa Enül arşivinden 6. bölüm Kendisinin onayı doğrultusunda sizlerle buluşturduğumuz arşivindeki nice eserleri daha önce sizlerle paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. Yaşayan efsane Suzidil Mustafa Enül arşivinden 6. bölüm yorum/haber

Yaşayan efsane Suzidil Mustafa Enül arşivinden 6. bölüm

Sevgili arkadaşlar değerli okurlar; sizlere haftalar boyu sunduğumuz Türkiye’nin büyük ustalarından bestekar hocaların hocası, Sayısız Müzik ve Musiki Dernek, Cemiyet ve Federasyonların kurucusu Mustafa Enül hocamızın arşivinden bir bölüm daha sizlerle.

Arşivden müzik eserleri…..

Kendisinin onayı doğrultusunda sizlerle buluşturduğumuz arşivindeki nice eserleri daha önce sizlerle paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz.

Konserler ve yönettiği korolar…

Bu bölümde sizlere arşivi bünyesinde Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği bünyesinde kendisinin yönettiği Gebze Belediyesi etkinlikleri kapsamında verdiği konserler ve yönettiği korolarda seslendirdikleri eserleri paylaşıyorum.

Bestesi Büyük Usta Şekip Ayhan Özışık’a ait olan Kulakların Çınlasın…
Bestesi Sinan Subaşı’na ait olan Damarımda Kanımsın ve…
Son olarak ta Bestesi Söz ve Müzik olarak Büyük usta Selami Şahin’e ait olan Seninle Başım Dertte isimli eserler büyük ses getirdi.

Arşivden müzik eserleri…

Nice 84 yaşlara…

Büyük Usta bu muhteşem eserler ve bunlar gibi yüzbinlerce eseri barındıran arşivini yeni kuşak gençlere; Ve genç müzisyenlere ve sanatçı adaylarına birer örnek teşkil edecek şekilde paylaşıyor. Bizde 84 yaşında olan büyük usta Mustafa Amcamıza uzun ömürler ve başarılı sanat dolu yıllar diliyoruz.

Arşivden müzik eserleri.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica