Sağlık

Yatakta bu 3 hareketi yapan mutluluktan uçuyor

Yatakta bu 3 hareketi yapan mutluluktan uçuyor ABD’de 3 üniversitenin ortaklaşa yaptığı araştırma kadınları yatakta neyin mutlu ettiğini gözler önüne serdi. Araştırmadan sonuçlara göre yatakta 3 hamleyi yapanlar partnerlerini mutlu etmeyi başarıyor. Yatakta bu 3 hareketi yapan mutluluktan uçuyor detaylar haberimizin içinde…

Yatakta bu 3 hareketi yapan mutluluktan uçuyor

Araştırmada kadınların yatakta tatmin olmalarına…

Chapman Üniversitesi, Indiana Üniversitesi ve Kinsey Enstitüsü’nün ortaklaşa yürüttüğü ve geniş kapsamlı araştırmanın sonuçları yayınlandı. Araştırmada kadınların yatakta tatmin olmalarına değinilirken, eşcinsel kadınların heteroseksüel kadınlara göre daha çok orgazm olduğu belirtildi.

52.000 kadınla anket gerçekleştirdi

Araştırmaya göre lezbiyen kadınların %86’sı yatakta her zaman orgazm olabildiklerini söylerken heteroseksüel kadınlarda bu oranın %65 olduğu belirtildi. İngiltere’nin çok okunan haber portallarından Independent’ta da yer alan habere göre uzmanlar 52.000 kadınla anket gerçekleştirdi. Farklı eğilimlere sahip olan kadınların dahil olduğu araştırmada “3 altın” seks hareketi yapılması durumunda kadınların yatakta daha çok tatmin olacağı belirtildi.

“Altın üçlü” olarak da adlandırılan hareketlerin yapılması tavsiye ediliyor

18-65 yaş arasındaki kadınların dahil olduğu ankette kadınları mutlu etmek için bahsi geçen “Altın üçlü” olarak da adlandırılan hareketlerin yapılması tavsiye ediliyor. Peki hareketler hangileri? Araştırma sonucuna göre cinsel uyarılma, ateşli öpüşme ve oral seks.

“Bu üç altın hareket çok önemli fakat her kadın için uygun olmayabilir”

Kadın Orgazmı Konusu isimli bir kitabı olan yazar Elisabeth Lloyd, “Erkeklerin %30’u cinsel penetrasyonun kadınlar için en iyi orgazm yöntemi olduğunu düşünüyor ama bu çok büyük bir yanlış” derken Chapman Üniversitesi’nden araştırmayı yürüten bilim insanı David Frederick, “Her kadın farklıdır. Bu üç altın hareket çok önemli fakat her kadın için uygun olmayabilir. Partnerinizle doğrudan konuşarak bunları keşfetmek daha doğru bir yöntem” ifadesini kullandı.

Bilim dünyası açıkladı: Kadınlar yatakta bunu istiyor

ABD’de 1000 yetişkin kadın üzerinde yapılan araştırma sonuçları Amerikan basınının gündemine oturdu. Indiana Üniversitesi Kamu Sağlığı Fakültesi’nde yapılan araştırmaya göre kadınların cinsel olarak tatmin olması için klitoral uyarılmaya ihtiyaç duyulduğu belirlendi. Amerikan basını ve kadınlar araştırmayla dalga geçti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica