Ekonomi

Yatırımlarımızı ulaşım ve turizm alanında yoğunlaştıracağız

Yatırımlarımızı ulaşım ve turizm alanında yoğunlaştıracağız Başiskele’nin Bahçecik, Hürriyet Caddesi ve Seymen bölgesini gezen Millet İttifakı Başiskele Belediyesi Başkan adayı Rıza Güven Usta ziyaret ettiği esnaflara Başiskele ile ilgili projelerini anlattı. detaylar haberimizde…

Yatırımlarımızı ulaşım ve turizm alanında yoğunlaştıracağız

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Millet İttifakı Başiskele Belediye Başkan adayı Rıza Güven Usta ve ekip arkadaşları ziyaretlerini Başiskele’nin Bahçecik, Hürriyet Caddesi ve Seymen bölgesinde sürdürdü. Usta’ya ziyareti sırasında İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Çağlar Özer ve Adil Gülez, Başiskele CHP İlçe Başkanı Arif Gökyılmaz, meclis üyesi adayları Mehmet Baştürk, Muhammet Kırdemir, Dilek Tekinsoy, Semra Çelikkaya, Bilal Acar, Mecit Sekmen, Vahit Toraman ve Emine Özkar eşlik etti.

Usta, tek tek dükkanları gezdi…

“Başiskele’de çalmadık kapı bırakmayacağız” sloganı ile yola çıkan Usta, ziyaretlerini esnaf turuyla sürdürdü. Sabahın erken saatlerinde turuna başlayan Usta, sırasıyla Bahçecik, Hürriyet Caddesi ve Seymen esnafını ziyaret etti. Tek tek dükkanları gezen ve oldukça sıcak karşılanan Usta tüm günü esnaf ziyaretiyle tamamladı.

“Başiskele giderek göç alan ve nüfusu katlanan bir ilçe”

Esnafın sorunlarını dinleyen taleplerini alan Usta Başiskele’yi baştan sona kadar değiştirecek projeler ile bu yola çıktım. Başiskele’yi marka yapacağımız projelerimiz hazır. Bunun için ekip arkadaşlarımla birlikte meşekatli bir yolculuğum olacak. Ben Başiskele’ye çalışma için geleceğim. İlk etapta ulaşım sorunlarına el atacağız. Çünkü Başiskele giderek göç alan ve nüfusu katlanan bir ilçe. Mevcut düzenlemeler yetersiz kalıyor. Ardından yaylalarımızla ilgili çok güzel çalışmalarımız olacak. Ben İnşaat Mühendisi olarak ve bir şehir planlayıcusı olarak diyorum ki işi profesyoneline bırakın dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica