Genel

Yavuz Bingöl Tarafsız Bölgeye canlı yayına bağlanarak isyanını dile getirdi

Yavuz Bingöl Tarafsız Bölgeye canlı yayına bağlanarak isyanını dile getirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanatçı ve sporcularla birlikte Hatay Oğulpınar Sınır Karakolu’na bulunduğu destek ziyareti de gündem maddelerinden biri oldu. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan ziyaret hakkında Sanatçı Yavuz Bingöl, Tarafsız Bölge’ye telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Yavuz Bingöl Tarafsız Bölgeye canlı yayına bağlanarak isyanını dile getirdi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Yavuz Bingöl Tarafsız Bölgeye canlı yayına bağlanarak isyanını dile getirdi

Sosyal Medyada eleştiri yağmuru…

Cnn Türk ekranlarında Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de iç ve dış siyasetteki tüm sıcak gelişmeler konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanatçı ve sporcularla birlikte Hatay Oğulpınar Sınır Karakolu’na bulunduğu destek ziyareti de gündem maddelerinden biri oldu. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan ziyaret hakkında Sanatçı Yavuz Bingöl, Tarafsız Bölge’ye telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Sanatçılar olarak haksızlığa uğradık…

Sanatçı Yavuz Bingöl, ziyaretin ardından gösterilen tepkilere sitem etti. Hem kendisinin hem de diğer sanatçı arkadaşlarının kişisel olarak ziyaretlerde bulunduklarını belirterek haksızlığa uğradıklarını söyleyen Bingöl, “Cumhurbaşkanımıza doğum gününde bir sürpriz yapmıştık. O esnada askerlerimize ziyarette bulunanlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti ve ‘Bir daha ki sefere birlikte gidelim’ dedi. Biz de ‘Hayhay, gidelim’ dedik. Dünkü organizasyon öyle gerçekleşti” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica