Sağlık

Yavuz: “Sağlıkta kalite tüm sağlık çalışanlarının koordineli çalışmasıyla mümkündür”

Yavuz: “Sağlıkta kalite tüm sağlık çalışanlarının koordineli çalışmasıyla mümkündür” … Yavuz, “Ülkemizde yaşadığımız bu zor günlerde; sağlığımız için büyük emekler veren tüm hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. detaylar haberimizde…

Yavuz: “Sağlıkta kalite tüm sağlık çalışanlarının koordineli çalışmasıyla mümkündür”

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un Hemşireler Haftası Kutlama Mesajı:

Sağlık hizmetlerinin en iyi biçimde sunulabilmesi, sürekliliği ve kalitesi tüm sağlık çalışanlarının koordineli çalışmasıyla mümkündür. Bu bakımdan hemşirelerimize önemli görevler düşmektedir.

Hemşirelerimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs salgını nedeniyle, gecesini gündüzüne katarak, sorumluluk ve insan odaklı çalışmalarıyla, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Bu mücadelede hemşirelerimize büyük görevler düşmektedir. Ülkemizde yaşadığımız bu zor günlerde; sağlığımız için büyük emekler veren tüm hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta İlimizde olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında görev yapan hemşirelerimizin Hemşireler Haftası’nı kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Yandex.Metrica