Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Yavuz: “Tövbe Kapılarının Açık Olduğu Mübarek Gece”

Yavuz: “Tövbe Kapılarının Açık Olduğu Mübarek Gece” … Yavuz, “İbadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bu maneviyatı her gün yaşamaya gayret etmeliyiz” dedi. detaylar haberimizde…

Yavuz: “Tövbe Kapılarının Açık Olduğu Mübarek Gece”

Ramazan Bayramının habercisi, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi münasebetiyle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yayınladığı Kadir Gecesi Mesajı:

Feyz ve bereketini hep birlikte hissettiğimiz mübarek Ramazan ayının en özel gecelerinden, Kur’an-ı Kerimin ifadesiyle ‘Bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesine’ ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Kur’an-ı Kerim’in indirildiği, aynı zamanda hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah’ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir.

Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gecede ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bu maneviyatı her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.

Tüm insanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin; yardımlaşma, paylaşma, bolluk, bereket, kazanç, dua, inanç, mutluluk ikliminde hepimizi birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyorum.

Bin aydan daha hayırlı bu gecenin, bütün insanlığın güven, huzur ve sağlık içerisinde daha nice Bayramlara erişmesine vesile olması dileklerimle, başta Kocaelili hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica