Genel

Yeni Bir Yüz ve Konsept ile çarpıcı bir Mekan

Yeni Bir Yüz ve Konsept ile çarpıcı bir Mekan Samet Atabay: Müzik ve sanat anlamında değerli sanatçı kadrolarımızla Taverna Karadeniz ve halk müziği dallarında eski müzik kültürümüz ve geleneksel tarzlarımızı yeniden canlandıracağız. Yeni Bir Yüz ve Konsept ile çarpıcı bir Mekan detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Yeni Bir Yüz ve Konsept ile çarpıcı bir Mekan

Yeni bir yüz ve konsept ile Eğlence ve Hizmet sektöründe faaliyetlerine başlamaya hazırlanan Sandal Balık Restauranttayız. Konuğumuz Mekanın işletme müdürü ve bünyesinde bulunduğu şirketin CEO su Samet Atabay…

Samet Atabay

Mustafa Göksel: Mekanda açılış ne zaman gerçekleşecek?

Samet Atabay: Mekanımızda açılış Ramazan sonrası gerçekleşecek. Hazırlıklarımız büyük bir titizlikle sürüyor.

Mustafa Göksel: Netür bir konsept düşündünüz ne şekilde hizmet vereceksiniz Samet Bey?

Samet Atabay: Değişik bir konsept ile Eğlence, Yemek ve hizmet Sektöründe hizmet vereceğiz.

Mustafa Göksel: Müzik camiasında gerçekleşen eskiye dönüte sizin de bir katkınız olacak mı?

Samet Atabay: Müzik ve sanat anlamında değerli sanatçı kadrolarımızla Taverna Karadeniz ve halk müziği dallarında eski müzik kültürümüz ve geleneksel tarzlarımızı yeniden canlandıracağız.

Mustafa Göksel: Mekânınızın en belirleyici ve çarpıcı özelliği nedir sisçe Samet Bey? Vatandaş sizde neler bulacak?

Samet Atabay: Mekânımızın en çarpıcı özelliği imtiyaz sahibi olan saygıdeğer patronumuzun Eğitim kökenli olması ve eğitimci kimliğinin ön planda olması vede mekanımızın tüm gelirinin çocuk esirgeme kurumu ve sosyal hizmetler ve sosyal sorumluluk gibi yardım birimlerine katılacak olmasıdır.

Yeni Bir Yüz ve Konsept ile çarpıcı bir Mekan…

Mustafa Göksel: Bitmeye yüz tutmuş dallarla eskiyi yeniden canlandıracak olmanız geniş bir kitleyi de etkileyecek mi?

Samet Atabay: Her şey den önce 80 li ve 90 lı yılların özlediğimiz taverna kültürünü Kocaeli’nden başlayarak zirveye taşıyacak ve bununla Türkiye genelinde de ses getireceğiz ve müzik camiasında örnek teşkil edeceğiz. Sürpriz sanatçılar ile de buna destek olacak olmamız en belirleyici özellikler oldu.

Mustafa Göksel: Gördüğümüz kadarıyla baya geniş bir ekiple faaliyetlerinize hazırlanıyor olmanız dikkatimizi çekti!

Samet Atabay: Genç, dinamik ve enerjik kadromuzla 7 den 70 e herkesi müzik kültürü ile ve geleneklerimizle barışık tutacağız.

Mustafa Göksel: SAMET Bey e bize vakit ayırdığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve yeni mekânlarında başarılı bir çalışma hayatı diliyoruz.

Samet Atabay: Asıl bizlere Gazeteniz ve yayın kuruluşunuzda yer ayırdığınız için biz mekanımız adına ve kurumsal olarak teşekkürlerimizi sunuyor ve iyi yayınlar diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica